VREDI POKUŠATI

Za pola sata sagori i do 500 kalorija: Zahvaljujući samo jednoj vežbi Hale Beri (53) ima brutalne trbušnjake! (FOTO)

Ona je uvek u top formi, a sve to zahvaljujući vrlo jednostavnom treningu koji svako od nas može da izvede, čak i u svojoj kući

Fitnes & Nutricija
14:44h Autor:
Za pola sata sagori i do 500 kalorija: Zahvaljujući samo jednoj vežbi Hale Beri (53) ima brutalne trbušnjake! (FOTO)
Foto: Profimedia

Fitnes centri i teretane su prepuni sprava za vežbanje koje nam omogućavaju da se fokusirate na kritične delove tela sa kojih želimo da izgubimo masne naslage. Međutim, da biste došli do top forme, ništa od toga vam nije potrebno.

Pogledajte samo kako izgleda Hale Beri, a sve što koristi od dodatne opreme za vežbanje je konopac za preskakanje. Ona kaže da je za njen savršen izgled zaslužna isključivo ova vežba.

Ona je jednom prilikom izjavila da se njena rutina vežbanja uglavnom sastoji od preskakanja konopca i to je sve od fizičke aktivnosti. "Ovaj vid vežbanja je zabavan i nikad mi ne dosadi, zato je i moj omiljeni", rekla je ona.

Najefikasnije vežbe za topljenje masnih naslaga: Ovaj trening će od vas napraviti top modela za mesec dana! (VIDEO)

foto: Profimedia

Njen trener tvrdi da za samo pola sata preskakanja, Hale sagori čak 500 kalorija.

Pre nego što je počela da vežba pod nadzorom svog sadašnjeg trenera, Hale kaže kako nije ni posedovala konopac za preskakanje. Međutim, vrlo brzo je brojanje rotacija postala njena dnevna rutina i način na koji pospešuje rad svojih nogu.

Izravnajte stomak i suzite struk za dve nedelje: Ovaj video je s razlogom pogledan 100 miliona puta!

Preskakanje konopca je zahtevan poduhvat. Tokom sat vremena može se sagoreti i do 1000 kalorija, što je zaista izvanredno. Ova vežba aktivira baš svaki mišić na telu i zamena je za sve sprave koje vidite u teretani.

Ovaj trening možete izvesti i u svojoj kući ili dvorištu. Potrebno vam je samo malo prostora i dobra muzika. Rezultati neće izostati sigurno.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs