STAJLING ZA 10

TAMARA KALINIĆ PONOVO ZADALA MODNU LEKCIJU: Romatični stajling, sa modernim tvistom je za čistu 10-ku!(FOTO)

Influenserka konstantno podiže lestvicu, kada su njeni stajlinzi u pitanju

Moda
Autor:
TAMARA KALINIĆ PONOVO ZADALA MODNU LEKCIJU: Romatični stajling, sa modernim tvistom je za čistu 10-ku!(FOTO)
Foto: Profimedia

Modna influenserka Tamara Kalinić već je bezbroj puta dokazala da je žena sa istančanim ukusom i sa puno stila. Njene stajlinge hvale modni stručnjaci, a na nju se, u pogledu mode i oblačenja, ugledaju brojne devojke i žene širom sveta.

Tamara je nedavno prisustvovala Nedelji visoke mode u Parizu i svi njeni stajlinzi, koje je odabrala za tu priliku, bili su perfektni. Naravno, njeni brojni pratioci na Instagramu bili su oduševljeni njenim modnim odabirima.

I ovoga puta Tamara nije izneverila, naprotiv - ponela je smeo stajling, koji je kombinacija modernog i romantičnog i svaki detalj je savršeno uklopila.

Tamara Kalinić
Tamara Kalinićfoto: Profimedia

Influenserka je uslikana u nežnoj, beloj, čipkanoj haljini, sa ruskom kragnom, koju je iskombinovala sa belim sakoom, zelenim cipelama na malu petu, ukrašenim kristalima na vrhovima, a od aksesoara je imala mini torbicu u istoj boji.

Od nakita je nosila samo jednostavne alka minđuše, a odlučila se za ravnu i jednotavno oblikovanu frizuru, što je apsolutno najbolji odabir za ovakvu kombinaciju, koja je sama po sebi dovoljno upečatljiva da joj nisu potrebni dodatni detalji u velikom broju.

Sve u svemu, možemo da zaključimo da je Tamara još jednom pokazala da zna, može i ume - da to na njoj izgleda sjajno!

Tamara Kalinić
Tamara Kalinićfoto: Profimedia

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs