kako vam se dopada?

POSLEDNJE IZDANJE KEJT HADSON JE ČISTA INSPIRACIJA: Za ovakav stajling je potrebna hrabrost! (FOTO)

Glumica je ovog puta bile veoma raspoložena zbog snimanja emisije kod prijateljice Dru Barimor, te je odlučila da zablista u neobičnoj toaleti.

Moda
Autor:
POSLEDNJE IZDANJE KEJT HADSON JE ČISTA INSPIRACIJA: Za ovakav stajling je potrebna hrabrost! (FOTO)
Kejt Hadson, Foto: Profimedia

Poznata glumica Kejt Hadson poznata je kao dama koja nije preterano zainteresovana za modne transformacije, neobične trendove i kombinovanje boja, već se godinama vodi parolom da minimalizam nikada neće izaći iz mode.

Ona je juče bila gošća jedne zabavne emisije čiji je autor njena koleginica Dru Barimor, sa kojom se i privatno druži, te je za snimanje odabrala neobičnu odevnu kombinaciju koje nisu promakle prisutnim fotoreporterima.

Kao po običaju Kejt je odabrala elegantne materijale, pamuk, vunu i detalje od kože, a jedini iskorak bio je u vidu neon džempera i suknje u istom tonu.

ĆERKA SINDI KRAFORD U KREACIJI KOJA NEMA ROK TRAJANJA: Ova CRNO-BELA haljina je san snova! (FOTO)

Kejt Hadson
foto: Profimedia

Zelena - neon boja je ove zimske sezone veoma popularna, naročito kada se prave kontrasti neon - crno, neon - pink, neon - braon, iako na prvi poged deluje veoma "napadno".

Glumica je odlučila da obuje i neon salonke, a crni kaput, kožne rukavice i braon torbica bili su i više nego efektni.

Za ovaj stajling dobila je pozitivne komentare modnih znalaca, upravo jer je izašla iz zone komfora, dok je druga odevna kombinacija bila dosta svedenija i jednostavnija.

Kako se vama dopada ova kombinacija poznate glumice?

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs