kako vam se dopada?

BRIŽIT MAKRON PO POSLEDNJOJ MODI: Izdanje u boji koja ove sezone parira i obožavanoj crnoj! (FOTO)

Brižit Makron otputovala je u francuski grad Besanson kako bi posetila renoviranu "Kuću za porodicu". Iza ovog naziva krije se centar s 33 potpuno opremljene sobe napravljen u sklopu bolnice i rezervisan za porodice jece koja se u njoj leče.

Moda
Autor:
BRIŽIT MAKRON PO POSLEDNJOJ MODI: Izdanje u boji koja ove sezone parira i obožavanoj crnoj! (FOTO)
Brižit Makron, Foto: Profimedia

Onaj ko to nije prošao ne može ni shvatiti koliko je u takvim situacijama važno da porodica bude uz dete, rekla je francuska prva dama okupljenim novinarima i potom se uputila u obilazak centra, koji se prostire na 2.110 kvadrata.

Renovaciju je finansirala Bolnička zadruga, na čelu koje se nalazi upravo Brižit. Nakon razgledanja novih prostorija prva dama se družila s porodicama koje trenutno borave u centru, a pridružila se i zabavnim aktivnostima, poput crtanja.

ŠANEL REVIJA ZA PAMĆENJE: Šarlot Kaziragi oduševila MODNI SVET! (FOTO, VIDEO)

Brižit Makron
foto: Profimedia

Brižit je opet svoj stajling prilagodila prilici, koja je delom bila ozbiljna, a delom neformalna. Klasično odelo uvek je dobar odabir za ovakve situacije i prva dama je to dokazala odabirom braon odela, koje je iskombinovala s običnom belom košuljom.

Umesto salonki, koje najčešće nosi u ovakvim prilikama, ovaj put odabrala je malo elegantniji model vojničkih čizama, koje su je u kombinaciji s odelom pretvorile u damu od stila.

HELANKE NIKAD NISU IZGLEDALE ELEGANTNIJE: Kendal Džener je dokaz da i ležerni stil može da bude sofisticiran! (FOTO)

Brižit Makron
foto: Profimedia

Boja odela bila je pun pogodak s obzirom na to da je upravo braon jedna od najpoželjnijih boja ove sezone, a posebno su popularne tamnije čokoladne nijanse poput ove koju je ona nosila.

NJU OBOŽAVAJU MODNI DIZAJNERI, NJEN STIL ČINE NEPROLAZNI KOMADI: Džulijen Mur (61) je kraljica odela! (FOTO)

Brižit Makron
foto: Profimedia

U braon boji možete uživati više nego u crnoj zbog bogatstva nijansi. Crna je sjajna, ali sada više ne deluje autentično. Braon boja je sjajna alternativa crnoj, a ove godine imamo pristup dosta kompleksnijim i uzbudljivijim nijansama braon. To je boja pouzdanosti i stabilnosti, a to je ono čemu ljudi najviše teže u ovim nesigurnim vremenima. Braon je i boja koja opušta, daje nam topao osećaj i podseća nas na povezanost s domom i porodicom, rekla je za Refinery29 Kejt Smit, stručnjakinja za boje iz agencije Sensational Color.

Kako se vama dopada ovo izdanje prve dame Francuske?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs