trend

Najvažniji aksesoar godine: Kačket sada nosimo u svim mogućim kombinacijama! (FOTO)

Ukoliko ovu modnu sezonu ugrubo opisujemo možemo reći da su se dva trenda superiorno izdvojila jedan je opušten izgled koji podrazumeva trenerke, mekane papuče i uopšteno izgled "kao kod kuće", dok su s druge strane devedesete godine kojih kao da ne možemo da se zasitimo.

Moda
Autor:
Najvažniji aksesoar godine: Kačket sada nosimo u svim mogućim kombinacijama! (FOTO)
Foto: Shutterstock

Najbolje od svega jeste činjenica da se ova dva super trenda susreću u nekoliko tačaka i da skoro nikada nije bilo lakše (i udobnije) obući se trendi. Zamislite izdanje Lejdi Di sa predimenzioniranim duksom, sakoom i donjim delom trenerke. Da, to je to. Kombinacija za skrivanje od paparaca u kom je Dajana išla po decu u školu sada može biti super izbor i za svečanu večeru.

Zbilja živimo u veličanstvenim vremenima.

Kačket je taj detalj koji će svaku modnu kombinaciju učiniti kul i nonšalantnom u isto vreme. Kosa vam je bezveze? Nikakav problem, dodajte kačket. Ukoliko ste mislili da je to tip kape koja vama ne stoji ova godina je tu da to opovrgne. Ukoliko pogledate Instagram, svaka devojka koja je dodala kačket u svoju modnu jednačinu u baš svakoj režiji izgleda toliko dobro, da se pitamo zašto se ranije nismo setili tog starog dobrog stilskog trika?

Ne postoje neka pravila u ovom slučaju, od minimalističkih kombinacija, preko opuštenih izdanja, sve do kariranog sakoa i bunde sve može biti dobar pratilac kačketu. Takođe, u ovom slučaju ne važi ni sve što znamo o kombinatorici boja i printova, doslovno je sve u igri! Plus, kačketi su jedno od najjeftnijih načina da začinite stvari i promenite nešto u svom stilu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs