savršen trik za prelazno vreme

I SEKSI I UDOBNO: Emili Ratajkovski pokazala najbolji način kako da nosimo DŽEMPER-HALJINU! (FOTO)

S ovakvom kombinacijom nije nam potrebno ni previše detalja, ni zanimljiv dezen, ni skupocen nakit.

Moda
Autor:
I SEKSI I UDOBNO: Emili Ratajkovski pokazala najbolji način kako da nosimo DŽEMPER-HALJINU! (FOTO)
Emili Ratajkovski, Foto: Profimedia

Među omiljenim komadima u prelaznim sezonama oduvek su džemper-haljine, bez obzira na to da li je u pitanju komad namenski pravljen za ovakvo nošenje ili samo predimenzionirani džemper koji se nosi bez donjeg dela odeće, piše Glossy.

Ova mala modna poslastica lako je stekla popularnost je pruža vrlo ležeran, a ipak šik izgled. Uz to, uz odabir pravog modela, ona može da stoji svakom tipu građe, a reč je o izuzetno udobnom i praktičnom odevnom predmetu.

KEJT MIDLTON RAZBESNELA KRALJICU ELIZABETU: Vojvotkinja prekršila 2 važna pravila! Teško da će joj OVO oprostiti! (FOTO)

Emili Ratajkovski
foto: Profimedia

Mogu se nositi uz dodatak kaiša, kako bi se naglasila figura i istakao struk, ili uz maksimalnu komociju, a upravo je ovaj drugi način onaj koji je ovih dana odabrala manekenka Emili Ratajkovski.

Američka lepotica, koju u poslednje vreme češće viđamo kako šeta bebu nego na crvenom tepihu, obožava jednostavne komade za svakodnevni stil, pa je tako pre nekolio dana ponela baš džemper-haljinu tokom uživanja u Njujorku.

5 NAJBOLJE STILIZOVANIH ŽENA OVE NEDELJE: One su prava inspiracija! (ANKETA)

Emili Ratajkovski
foto: Profimedia

Emili je uslikana u oversized džemperu jarke nijanse žute boje, komadu čiji su rubovi svetliji, a ponela ga je upravo kao haljinu. Jednostavan i sveden autfit upotpunila je crnim čizmama i crnom torbom, što je omiljeni trik za nošenje džemper-haljina.

I dok većina lepotica preferira da ovaj komad nosi sa čizmama preko kolena, Emili je rešila da sve začinini kaubojskim modelom, i to najjednostavnijim mogućim, pa je efektna žuta boja džempera još više došla do izražaja.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs