KEJT PROVOCIRA

KEJT MIDLTON RAZBESNELA KRALJICU ELIZABETU: Vojvotkinja prekršila 2 važna pravila! Teško da će joj OVO oprostiti! (FOTO)

Ovo od nje niko nije očekivao

Moda
19:28h Autor:
KEJT MIDLTON RAZBESNELA KRALJICU ELIZABETU: Vojvotkinja prekršila 2 važna pravila! Teško da će joj OVO oprostiti! (FOTO)
Foto: Profimedia

Stajlinzi Kejt Midlton su u poslednje vreme česta tema. Vovotkinja se sve češće opredeljuje za ležernije i manje formalne kombinacije. Jarke boje i razigrani dezeni dominiraju odevnim komadima za koje se opredeljuje.

Čini se da ovom promenom nije posebno oduševljena Kraljica Elizabeta.

Naime, Princ Vilijam i Kejt Midlton su bili na karipskoj turneji, a na ovo putovanje je trebalo da krene i kraljica Elizabeta, ali su joj zdravstveni problemi osujetili planove. No, vojvoda i vojvotkinja od Kembridža su se savršeno snašli u svojim kraljevskim ulogama.

Kao što smo rekli, ovog puta Kejt je birala ležerne stajlinge, a upravo to je u suprotnosti sa pravilima oblačenja kraljevske porodice.

Kejt Midlton
foto: Profimedia

Uz plavu haljinu obula je pletene sandale koje, ako je verovati navodima britanskih medija, kraljica Elizabeta smatra najružnijom obućom. Otvorene, pa još sa platformom – drugi crveni karton!

Obuća sa otvorenim prstima na kraljevskom dvoru smatra se neprimerenom, baš kao i vrtoglava peta. Kraljica Elizabeta, navodno, odobrava samo salonke neupadljivih boja.

Kako navode britanski mediji, sledi veliki sukob zbog "neprimerenih" poteza Kejt Midlton.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs