kako vam se dopada?

OVAKO IZGLEDA NJUJORŠKA IKONA STILA: Ovako je Kejti Holms letnje komade prilagodila velikom gradu! (FOTO)

Sezona godišnjih odmora polako se približava kraju što znači da je vreme za povratak u grad. Peščane plaže zamenićemo gradskim ulicama, a svakodnevna rutina transformisaće e iz relaksacije na plaži u užurbanu radnu atmosferu u kancelariji.

Moda
Autor:
OVAKO IZGLEDA NJUJORŠKA IKONA STILA: Ovako je Kejti Holms letnje komade prilagodila velikom gradu! (FOTO)
Kejti Holms, Foto: Profimedia

Iako nas poslednji letnji dani vraćaju u realnost na koju ćemo se teško ponovo priviknuti, oni donose i osveženje kada je stil u pitanju. Istovremeno, uz nove trendove i modele, topli i sunčani dani u središtu naših ormara još uvek će zadržati letnje favorite.

U 2021. godini, američku glumicu Kejti Holms najčešće viđamo na ulicama Njujorka na kojima pažnju pleni uvek odličnim odevnim kombinacijama. Tajna njenog naizgled jednostavnog i pristupačnog stila krije se u spoju odevnih komada i modnih dodataka koji izgledaju baš poput onih koji se nalaze u našim ormarima, najnovijih trendova koji svakom izgledu donose efektni pomak.

ŽUTA BOJA JE TREND BROJ 1 ZA LETO: Ovako je nose naše poznate dame! (FOTO)

Kejti Holms
foto: Profimedia

I dok pristupačni brendovi kopiraju dizajnerske modele koje Keji nosi, mi u njezinim street style kombinacijama pronalazimo nove stiske ideje. Poslednja odevna kombinacija iz ormara Kejti Holms je jednostavna, ugodna, šik i savršena za povratak u grad.

Za dan u Njujorku, Kejti je spojila nekoliko letnjih modnih favorita. Belu košulju predimenzioniranog kroja koju smo ovog leta nosili prebačenu preko kupaćeg kostima ili džins šorca, Kejtu je spojila s omiljenim letnjim pantalonama– od laganog materijala i sa širokim nogavicama. Uz velike sunčane naočare, ležernu frizuru i minimalnu šminku, izgled Kejti Holms spojio je ono najbolje od letnje sezone. Kako je Kejti uspela sve ove letnje favorite da transformiše u stil koji je prilagođen velikom gradu?

APSOLUTNI MODNI POGODAK: Hajdi Klum prošetala u najlepšem letnjem stajlingu! (FOTO)

Kejti Holms
foto: Profimedia

Jednostavan modni trik Kejti je pronašla u torbi i loafer cipelama od kože i u crnoj boji. Ta dva jednostavna modna dodatka su sve što vam treba kako bi letnjim favoritima dali šik osveženje.

Kako vam se dopada ovo izdanje poznate glumice i modne ikone?

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs