saznajte više

NANIZANI LANČIĆI SU I DALJE U TRENDU: Ako ih nosite ovako, izgledaćete kao MILION DOLARA! (FOTO)

Nagomilani lančići raznih dužina, kao i oni sa privescima su i dalje u modi, a ovo su trikovi kako da ih odaberete i nosite na najbolji mogući način.

Moda
Autor:
NANIZANI LANČIĆI SU I DALJE U TRENDU: Ako ih nosite ovako, izgledaćete kao MILION DOLARA! (FOTO)
Instagram / esteelalonde, Foto: Instagram / esteelalonde

Od pojave Instagrama, svako malo imamo neki mikro trend koji ne možemo a da ne zapazimo, pošto ga ponesu sve one poznate nekadašnje blogerke, danas influenserke i one to rade, moramo da priznamo, najbolje. Ne služe se stilistima, same isprobavaju trendove i kombinuju ih po svom ukusu, često, veoma hrabro.

Tako je pre par godina, trend nošenja nakita postao nešto što se mora probati, a posebno su se izdvojile ogrlice. I to najmanje tri, nanizane tako da je svaka duža od one prethodne, takođe da je svaka drugog rada i da makar jedna ima neki interesantan privezak. Uglavnom je to žuto zlato, naravno može to biti i bižuterija (koja uglavnom izgleda i više šik, zar ne?) ali i ako preferirate srebro, nećete pogrešiti.

Pogledajte u nastavku kako to nose poznate influenserke i inspirišite se njihovim stilom a leto je definitvno momenat kada sa ovako nečim možete da probate da se poigrate i unesete u svoj stil nešto malo drugačije.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs