Izaberite

Modni dvoboj: Kejt Midlton ili kraljica Leticija? (FOTO)

Ove dve lepotice krhke figure imaju još nešto slično - dobar stil
Moda
11:46h Autor:
Modni dvoboj: Kejt Midlton ili kraljica Leticija? (FOTO)
Foto: Profimedia

Vojvotkinju od Kembridža Kejt Midlton i kraljicu Leticiju od Asturija često porede, što zbog sličnosti u izgledu, što zbog porekla. Međutim, ove dve lepotice krhke figure imaju još nešto slično - dobar stil.

Svaka na svoj način pokreće modne trendove, a važe za ikone stila. Eleganciju, skupe dizajnerske haljine i visoku modu upotpunjuju jedinsvetnim šarmom, zbog čega se i nalaze na ovoj listi.

Pogledajte neke od njihovih odevnih kombinacija i odlučite koja ima više stila:

Dama od stila - Jelena Đoković

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Obe modne ikone pripadnice su srednje klase i imale su sreće da se udaju za prinčeve. Zbog toga se ne odriču ležernog stila kada idu u šetnju.

Venčanice o kojima će se uvek pričati

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Teget boja važi za kraljevsku i obe dame vole da je nose na različite načine. Kejt Midlton nosi lepršave letnje haljine sa jednostavnim šarama, a Leticija bira elegantne komplete u toj boji.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Motiv cveta je neizbežan. Vojvotkinja od Kembridža ga nosi kao detalj na avangardnom šeširu, a Leticija njime ukrašava skupocene komplete. I jednoj i drugoj ovaj fazon pristaje.

Životinjski dezen može delovati prefinjeno ukoliko ostali detalji budu neutralni i što jednostavniji. Kompleti kraljice Leticije zapaženi su u modnom svetu.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Svaki odevni predmet koji vidimo na Kejt definitivno je dostojan jedne princeze. Ona pažljivo bira nakit i ne preteruje sa šminkom i aksesoarima, a uvek izgleda veoma efektno, bilo da je na premijeri filma, dobrotvornom okupljanju ili krštenju svog sina.

Formula odevanja posle 40-e: Modni saveti za sve dame! (FOTO)

Leticija je preuzela kraljevsku krunu od svoje svekrve Sofije prošle godine i od tada redovno obavlja sve javne dužnosti u skladu sa svojom pozicijom. Pritom redovno oduševljava modne znalce svojim sofisticiranim odevnim kombinacijama.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Što se crvenog tepiha tiče, obe lepotice ostavljaju bez daha. Kraljica Leticija bira jače boje, a Kejt se odlučuje za nežnije tonove.

5 pravila oblačenja za dame sa oblinama: Birajte farmerke za visokim strukom! (FOTO)

Koja ima više stila?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs