HALJINA EN HATAVEJ INSPIRISANA DEVEDESETIM, POKAZALA DA JE STIL VEČAN: Najbolje stoji damama 40+ i privlači sve poglede

En Hatavej u zadivljujućoj haljini za žene 40+, koja je referenca na onu iz devedesetih, živi je dokaz da je stil večan.

Moda
08:49h
HALJINA EN HATAVEJ INSPIRISANA DEVEDESETIM, POKAZALA DA JE STIL VEČAN: Najbolje stoji damama 40+ i privlači sve poglede
Foto: Jackie Brown / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Glumica En Hatavej je u ponedeljak okrenula sve poglede ka njoj na premijeri svog novog filma "The Idea of You" u Linkoln centru u Njujorku.

Četrdesetjednogodišnja glumica izgledala je stravično dobro u haljini bez bretela u stilu koseta sa dekolteom u V i seksipilnim prorezom do butina kako bi pokazala svoje predivne duge noge.

Glumica je takođe nosila par crvenih salonki od prevrnute kože, koje su istakle njenu visinu i celokupan izgled dovele do savršenstva.

En Hatavej je nosila haljinu po meri brenda Versače, koja je bila referenca na haljinu za sezonu proleće/leto 1995. kada je sam Đani Versače bio na vrhuncu svoje dizajnerske slave.

En Hatavej
foto: Jackie Brown / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Izgledala je šik bez napora, sa tankim šiškama koje su joj uokvirile lice i ostatkom njene tamne kose skupljene u visoki rep.

Glumica čuvenog filma "Đavo nosi Pradu", koja je nedavno proslavila veliku prekretnicu na svom putu trezvenosti pošto je obeležila pet godina od kada je prestala da pije alkohol, minimalno je dodala viseće srebrne minđuše i blistave dijamantske prstenove.

Za svoj izgled šminke na crvenom tepihu, odlučila se za mekanu senku sa punim, lepršavim trepavicama kako bi naglasila njene tople, smeđe oči.

Izgledala je divno sa jarko ružičastim rumenilom i ružičastim usnama, kako bi pokazala svoju blistavu lepotu.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs