IMA SKORO 100 KG I NAJSAVRŠENIJE TELO NA SVETU: Kad je bila mršava niko je nije hteo, a sada muškarci lude za njom

Keli Bruk ima skoro 100 kilograma, ali i savršeno telo kojem se mnogi dive.

Celebrities
13:11h
IMA SKORO 100 KG I NAJSAVRŠENIJE TELO NA SVETU: Kad je bila mršava niko je nije hteo, a sada muškarci lude za njom
Foto: NDPG / Backgrid UK / Profimedia

Prva Britanka na vrhu liste najseksepilnijih žena magazina FHM 2005. godine, Keli Bruk dospela je među prvih deset više puta u odnosu na bilo koju učesnicu. Pre nego što se ugojila i proglašena ženom sa najsavršenijim telom, Keli je bila višestruko mršavija i imala liniju kojoj mnogi teže.

Međutim, tek kad se ugojila počela je da dobija komplimente, a muškarci širom sveta da lude za njom.

"Uvek govorim da sada treba da volim svoje telo jer ću takvo poželeti da imam za deset godina", rekla je Keli jednom prilikom i dodala:

Keli Bruk
foto: Profimedia

"Čak i kada sam bila mnogo mršavija, nisam mislila da sam dovoljno dobra. Uvek to mislite kada ste mlađi. Najbolji deo starenja je to što sve te nesigurnosti jednostavno nestaju. Razmišljate izvan sebe i više niste toliko opsednuti sobom ili fokusirani na sebe. Trenutno ne razmišljam o tome da mi stomak visi preko farmerki. Razmišljam o tome da nahranim ovu malu mačku koja je upravo ušla na moja vrata."

Keli Bruk
foto: Photo 12 / Alamy / Alamy / Profimedia

Malo ko bi rekao da žena od skoro 100 kilograma može biti proglašena najsavršenijom, ali Keli je dokazala da je i to moguće.

Keli Bruk
foto: NDPG / Backgrid UK / Profimedia

Naime, na osnovu njihovih ličnih preferenci, naučnici su došli do "idealnih dimenzija" po kojima bi žensko telo trebalo da bude visoko 1,68 santimetara, a obimi grudi, struka i kukova trebalo bi da su 99 x 63 x 91 santimetar, što se tačno podudara sa merama slavne glumice.

"Kad prolaziš kroz raskide i teške životne periode, to ti se odrazi i na ishranu. Najjadnija sam bila kad sam bila najmršavija", dodala je. Tvrdi da joj se samopouzdanje popravilo otkad je u braku s Džeremijem Parisijem.

1 / 8 Foto: Timmie / Goff Photos / Profimedia

"Nije slučajnost da sam najsrećnija u svom telu sad kad sam udata, kad radim ono što volim s ljudima koji su mi dragi, kad sam nešto starija i zrelija i kad je generalno u mojoj porodici sve dobro i svi su zdravi", zaključila je.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs