SPAVALA JE SAMO S JEDNIM MUŠKARCEM U ŽIVOTU I RODILA MU DECU: Vaspitala ih na neverovatan način

Čuvena pevačica Selin Dion, bila je u braku sa muzičkim producentom Reneom Anželilom, sa kojim ima tri sina. Oni su njena najveća podrška.

Vip roditelji
Autor:
SPAVALA JE SAMO S JEDNIM MUŠKARCEM U ŽIVOTU I RODILA MU DECU: Vaspitala ih na neverovatan način
Foto: Profimedia

Svetski poznata pevačka diva Selin Dion, se u sredu oglasila na Instagramu sa objavom u kojoj je pozirala u bekstejdžu sa svoja tri sina i pevačem Rolingstonsa Mikom Džegerom, nakon nedavnog koncerta grupe na stadionu Allegiant u Las Vegasu.

"Prošle subote, imala sam priliku da uhvatim koncert @therollingstones na njihovoj turneji #hackneydiamonds na @allegiantstadium u Vegasu. Kakva neverovatna predstava!" napisala je pedesetšestogodišnja diva.

"Veoma posebno hvala @mickjagger što je srdačno dočekao moju porodicu. Zaljuljao si nas!", istakla je pevačica.

Francusko-kanadska umetnica fotografisala se sa legendarnim rok frontmenom (80) i njenim sinovima Rene Šarlom (23) i blizancima Nelsonom i Edijem (13).

Pevačica koja deli svoje sinove sa svojim pokojnim suprugom Reneom Anželilom, obukla je crvenu haljinu sa bež štiklama i zalizala braon pramenove na snimku.

Selin Dion
foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Rene Šarl, koji radi na karijeri muzičkog umetnika, imao je bradu dok je bio odeven u belu košulju uvučenu u crne pantalone sa crnom kapom i bež patikama.

Činilo se da je pevačica nagrađena Gremijem imala divno veče usred njene tekuće zdravstvene krize sa bolešću koja se zove sindrom ukočene osobe.

Tokom subotnjeg koncetra, Dion je viđena kako pleše i plače dok je legendarni rok ansambl izvodio svoje numere.

Dion je prošlog meseca rekla za francuski "Vog" da se oseća srećnom što ima jaku podršku, kao i resurse da bude u toku sa svojim zdravljem.

"Iznad svega, ljubav moje porodice i moje dece, i ljubav fanova, i podrška mog tima", rekla je Dion. "Ljudi koji pate od sindroma ukočene osobe možda nemaju dovoljno sreće ili nemaju sredstava da imaju dobre lekare i dobre tretmane."

"Imam ta sredstva, a ovo je poklon. Štaviše, imam tu snagu u sebi. Znam da me ništa neće zaustaviti", istakla je Selin Dion.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs