BIVŠA ŽENA KEVINA KOSTNERA LJUBI NOVOG DEČKA KOJI SE GLUMCU NEĆE SVIDETI: Surovo mu se sveti nakon razvoda

Bivše žena Kevina Kostnera uživa sa novim dečkom, samo godinu dana nakon razvoda.

Celebrities
BIVŠA ŽENA KEVINA KOSTNERA LJUBI NOVOG DEČKA KOJI SE GLUMCU NEĆE SVIDETI: Surovo mu se sveti nakon razvoda
Foto: NORTH-SUNSET / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bivša supruga Kevina Kostnera, Kristin uslikana je tokom šetnje sa svojim novim dečkom Džošom Konorom. Još u januaru se šuškalo da su u vezi, a sad se više ne trude da tu činjenicu sakriju.

Kristin (50) je viđena kako se drži za ruke sa finansijerom Konorom tokom relaksirajuće šetnje u Santa Barbari u Kaliforniji. I to ne bi bilo ništa čudno da on nije dugogodišnji prijatelj i bivši komšija razvedenog para.

Za People je izvor u januaru rekao da su se Kristin i Konor zabavljali mesecima, a onda je je Kristinin prijatelj rekao da se par viđa "od kada se ona rastala od Kevina".

Kristin Baumgartner
foto: NORTH-SUNSET / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kristin je podnela zahtev za razvod 1. maja 2023, posle 18 godina braka sa Kevinom (69). Kada je podnela zahtev, navela je njihov datum razvoda kao 11. april.

Njih dvoje su pre toga viđeni kako zajedno provode vreme na Havajima tokom jula 2023. Na tom putovanju su bila i njihova deca.

- Džoš je u početku bio samo prijatelj, Kristin je volela da se druži s njim - rekao je insajder za People u januaru, pa je dodao:

Kevin Kostner
foto: Clint Brewer Photography / A.I.M / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

- On je razveden tata i razume kroz šta je ona prolazila. Oboje vole okean i život na plaži. To je nešto što Kristin čini srećnom.

Kristinin advokat Džon Rajdel odbacio je glasine o romansi između Kristin i Konora tokom saslušanja o alimentaciji za decu u avgustu 2023. tokom njenog razvoda od Kevina. Tada je Rajdel izjavio da je Konor bio prijatelj i „ništa više od toga”.

Kevin Kostner
foto: Clint Brewer Photography / A.I.M / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Drugi izvor povezan sa Kostnerovima rekao je u januaru da se Kristin i Konor "zabavljaju, iako su pre toga imali jako prijateljstvo" i dodao da su par na "istom mestu u svojim životima".

- Zajedno se jako zabavljaju - rekao je tada taj izvor.

Kevin i Kristin su zvanično okončali svoj razvod u februaru. Bivši par je inače rešio svoj razvod u septembru 2023. nakon višemesečnog pravnog spora. Reditelj i glumac američke sage je rekao u izjavi da su "došli do prijateljskog i obostrano dogovorenog rešenja svih pitanja koja su vezana za njihov brakorazvodni postupak".

(Glossy)

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs