MIRKA FEDERER IZDOMINIRALA NA MET GALI: Nikad MRŠAVIJE NIJE IZGLEDALA i sad se svi pitaju KOJI JE NJEN SLEDEĆI POTEZ

Rodžer i Mirka Federer pojavili su se na Met gali u najelegantnijem izdanju i niko nije mogao da primeti očigledan gubitak kilograma kod tenisereve žene

Moda
15:24h Autor:
MIRKA FEDERER IZDOMINIRALA NA MET GALI: Nikad MRŠAVIJE NIJE IZGLEDALA i sad se svi pitaju KOJI JE NJEN SLEDEĆI POTEZ
Rodžer i Mirka Federer, Foto: Theo Wargo / Getty images / Profimedia

Sve oči su budno pratile svaki pokret Rodžera i Mirke Federer kada su stupili na crveni tepih. Popularni teniser bio je obučen veoma svečano - u srnom smokingu sa mašnom, dok je pored njega blistala vidno mršavija i zavodljivija Mirka u nežno roze haljini koja ju je pokrivala od glave do pete.

Godinama se Mirka borila sa viškom kilograma jer je u čak dva navrata rodila blizance, a trudnoće su ostavile trag na njenom telu.

Ipak, obožavaoci Rodžera Federara nikako joj nisu mogli oprostiti to što po njima nije brinula za izgled, pa se nekoliko meseci nakon porođaja pojavila na plaži u kupaćem kostimu.

Mirka Federer
foto: Profimedia

Ipak, kako je Rodžer otišao u penziju, izgleda da je i Mirka odlučila da se posveti sebi i sada je vidno mršavija i zavodljivija. Pozirajući na crvenom tepihu Met Gale ona je pokazala zavidnu figuru.

Podsetimo, par je već skoro dve decenije u vezi i braku, a imaju i četvoro odrasle dece koja neodoljivo podsećaju upravo na Mirku.

Rodžer Federer, Mirka Federer
foto: AMOR ROMA / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Godinama se šuškalo da Mirka u porodici Federer vodi glavnu reč, a tome su doprinele i Rodžerove reči:

"Ona je bila moja najveća podrška. Neverovatno se lako povukla iz tenisa i otišla u penziju bez želje da se ikad vrati. Objasnila mi je da bi radije pomogla meni da napravim izvanrednu karijeru, nego da oboje imamo karijeru, da se ne viđamo i da smo nesrećni, da bismo čak i mogli prekinuti jer se ne bismo dovoljno viđali", otkrio je svojevremeno teniser.

S druge strane Mirka je u intervjuima otkrila koliko podržava supruga:

"To je razlog zbog koga se tako savršeno slažemo. Nijedna druga žena se ne bi mogla nositi s toliko tenisa. Ako on želi dugo spavati, ja ga sigurno neću buditi rano ujutro. Takva karijera događa se jednom u životu. Moje vreme tek treba doći, nakon tenisa. Razgovarali smo o tome", dodala je.

Sada kada je Rodžer u penziji par je u nekoliko navrata viđen kako se sastaje sa modnim magovima. Da li to zači da će Mirka karijeru započeti u modnoj industriji i da njeno vreme tek dolazi?

Pogledajte kako su izgledali na MET GALI:

1 / 7 Foto: Matt Baron / Shutterstock Editorial / Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs