GLUMICA KOJA JE "MUŠKARCA OSTAVILA ZBOG DEČAKA" DOŠLA U HALJINI KOJA ZAUSTAVLJA DAH: Osvetničko telo koje "ubija"

Pogledajte stajling ove poznate glumice sa godišnje dodele Oskara održane snoć u Los Anđelesu.

Moda
Autor:
GLUMICA KOJA JE "MUŠKARCA OSTAVILA ZBOG DEČAKA" DOŠLA U HALJINI KOJA ZAUSTAVLJA DAH: Osvetničko telo koje "ubija"
Olivija Vajld, Foto: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Lepa glumica i rediteljka Olivjia Vajld pojavila se u crnom kožnom grudnjaku i beloj dugačkoj asimetričnoj haljini na jedno rame. Svojim neobičnim stajlingom osigurala je mesto u centru pažnje ovogodišnje zabave povodom dodele Oskara.

1 / 5 Foto: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Upotpunila je svoj izgled dramatičnim crnim ajlajnerom u kombinaciji sa bledo roze karminom, raspuštenom talasastom kosom i dijamantskom ogrlicom. Definitivno je ovo bio izgled koji je mnogima skrenuo pažnju. Olivija nosi Gabriellu Hearst, dijamante Boucheron i cipele Le Silla.

Komentari na društvenim mrežama ne prestaju, a jedan se posebno ističe: "Osvetničko telo Olivije Vajld došlo do izražaja - treninzi su se napokon isplatili."

Olivija Vajld
foto: Rob Latour / Shutterstock Editorial / Profimedia

Inače, od kako je raskinula sa Harijem Stajlosm, glumica ne izlazi iz teretane. Paparaci je na stalno fotografišu kako izlazi ili ulazi u teretanu, u želji da telo dovede do savršenstva.

Olivija Vajld
foto: Profimedia

Olivija Vajld je ovih dana u Holivudu poznata kao žena koja je zbog dečaka ostavila muškarca. Naime, ona je partnera Džejsona Sujdekisa sa kojim je bila 9 godina u vezi i sa kojim ima dvoje dece, ostavila zbog mladog pevača Harija Stajlsa. Pevač je glumicu "šutnuo" čim se završila promocija i premijera filma "Ne brini, dragi" na kojem su sarađivali.

Nesrećnu ljubav, glumica i dalje uspešno leči - teretanom!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs