SALMA HAJEK SA ĆERKOM NA OSKARIMA: 14 godina ju je krila, a mnogi komentarišu da je nasledila majčin neukus za modu

Salma Hajek se na crvenom tepihu pojavila sa ćerkom Valentinom koju je dugo krila od javnosti.

Moda
20:56h Autor:
SALMA HAJEK SA ĆERKOM NA OSKARIMA: 14 godina ju je krila, a mnogi komentarišu da je nasledila majčin neukus za modu
Salma Hajek sa ćerkom na dodeli Oskara, Foto: Frederic J. Brown / AFP / Profimedia

Salma Hajek uradila je sve što je u njenoj moći da ćerki Valentini obezbedi nesmetano detinjstvo. Za sve ove godine na prste obe ruke mogle su se nabrojati paparaco fotografije, ali situacija je počela da se menja odnedavno.

15-godišnja lepotica sve češće je sa slavnom majkom na crvenom tepihu, a tako je bilo i sinoć na 95. dodeli Oskara. Mnogi su se složili u jednom - Valentina je lepotom već sada nadmašila slavnu majku.

Salma Hajek sa ćerkom Valentinom
Salma Hajek sa ćerkom Valentinom foto: en Lowery / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Majka i ćerka su za dodelu prestižne filmske nagrade odabrale toalete u sličnim nijansama. Salma je ponela šljokičavu haljinu modne kuće "Guči", a kao i obično njeno bujno poprsje je bilo prvom planu.

Salma je žena koja ne nailazi na pozitivne ocene modnih kritičara kada je stajling u pitanju, a imajući u vidu njena prethodna modna izdanja, ovo je čak i odmeren stajling za nju.

Valentina je sve oduševila lepotom
Valentina je sve oduševila lepotom foto: Elizabeth Goodenough / Everett / Profimedia

Za razliku od majke, Valentina se pojavila u svedenijem izdanju. Ona je nosila korset haljinu koja se sužavala u struku dok je donji deo podsećao na prave balske haljine ispod kojih viri til.

Ipak, ono što su mnogi zamerili je prenaglašena šminka i frizura koja ne priliči devojčici od 15 godina, a neki su čak komentarisali da poput majke ne ume da se obuče i da nema ni malo stila.

Podsetimo, majka i ćerka nedavno su zajedno pozirale za meksički Vogue, a tom prilikom su u intervjuu progovorile o svom odnosu, poslu, ali i otkrile neke zanimljive detalje.

"Svađamo se oko odeće jer ona uzima sve iz mog ormana“, rekla je Hajek za magazin i dodala: "Od malena mi nije dozvoljavala da joj biram odeću, i to mi se uvek sviđalo".

Glumica je Valentinu dobila sa milijaderom Fransoa Anri Pionoom sa kojim je u braku od 2009. godine, a ona je Salmino jedino dete, dok on iz prethodnih veza ima troje dece.

1 / 5 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs