SVIMA ZAPUŠILA USTA

"PRIMILA SAM 300 INJEKCIJA BOTOKSA": Šeron Stoun pokazala NOVE USNE, a komentari su grozni "OVO NIJE NORMALNO"

Glumica Šeron Stoun je opet potvrdila da je jedna od najvećih dama mežu holivudskim zvezdama.

Moda
13:02h Autor:
"PRIMILA SAM 300 INJEKCIJA BOTOKSA": Šeron Stoun pokazala NOVE USNE, a komentari su grozni "OVO NIJE NORMALNO"
Kako zaista izgleda lice Šeron Stoun?, Foto: Anthony Harvey / Shutterstock Editorial / Profimedia

Šeron Stoun je blistala na 95. dodeli Oskara, a svojom pojavom je razoružala sve koji su stalno isticali kako je preterala sa botoksom i estetskim korekcijama. Pojavila se se u žutoj haljini zanimljivog kroja koja je istakla njenu otmenost.

Šeron Stoun
foto: Amy Sussman / Getty images / Profimedia

U vrlo svedenoj toaleti glumica je pokazala da je u nikad boljoj formi. Sa minimalno šminke na licu demonstrirala je da su godine samo broj, a da je autentična lepota večna.

Šeron Stoun
foto: Amy Sussman / Getty images / Profimedia

Ceo stalnih je upotpunila malo žutom torbicom, dok je kratku kosu samo zalizala. A efektne minđuše su učinile da cela kombinacija izgleda besprekorno.

Šeron Stoun
foto: Amy Sussman / Getty images / Profimedia

Pre samo par dana napunila 65 godina

Glumica je nedavno proslavila svoj 65. rođendan i tom prilikom se našalila na svoj račun. Naime, objavila je sliku na kojoj njene usne deluju ogromnoj, te je naglasila da je "napokon uradila plastičnu operaciju".

- Učinila sam to. Konačno! Za rođendan sam otišla u Holivud. Ponekad dobijete baš ono što želite - napisala je glumica na svom Instagramu, šaleći se sa svojim pratiocima.

A "ekstreman izgled" usana Šeron je postigla zahvaljujući slatkišu sa ukusom trešnje! Međutim, bilo je i onih koji su zaista pomislili da se glumica zaista podvrgla korekciji usana, te su usledili i osuđujući komenatri:

  • "Zašto si to napravila?"
  • "Grozno"
  • "Ovo ne izgleda normalno"
Šeron Stoun
foto: Anthony Harvey / Shutterstock Editorial / Profimedia

Jedno vreme je postala zavisna od botoksa

Glumica je ranije govorila o čestom tretiranju botoksom, sve dok nije doživela moždani udar koji ju je naterao da ponovo razmisli o svim estetskim zahvatima.

- Bilo je razdoblja slave kada sam koristila botoks, filere i slično, a onda sam doživela veliki moždani udar i devetodnevno krvarenje u mozgu. Morali su da mi ubrizgaju 300 injekcija botoksa i filera kako bi mi se vratila jedna strana lica - otkrila je Šeron.

1 / 5 Foto: Amy Sussman / Getty images / Profimedia

Ovo potresno iskustvo promenilo je način na koji je dotad gledala na plastične operacije i korekcije. Uprkos velikoj borbi za zdravlje, danas ističe da se oseća fenomenlano.

- Osećam se kao da je ovo najuzbudljivije i najkreativnije razdoblje u mom životu - zaključila je Šeron Stoun.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs