SLAVNA GLUMICA ZAPANJILA JAVNOST, NIKO NIJE OČEKIVAO OVAKVE VESTI: "Imam veliki tumor koji se mora izvaditi što pre"

Glumica Šeron Stoun juče je obožavatelje i javnost ostavila u neverici kada je na Tviteru objavila da ima tumor koji je potrebno operativno odstraniti što pre

Celebrities
Autor:
SLAVNA GLUMICA ZAPANJILA JAVNOST, NIKO NIJE OČEKIVAO OVAKVE VESTI: "Imam veliki tumor koji se mora izvaditi što pre"
Šeron Stoun, Foto: PrimePix / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Glumica Šeron Stoun (64) je na svom Tviter profilu objavila vest koja je šokirala njene obožavaoce:

"Upravo sam imala još jednu pogrešnu dijagnozu i netačnu proceduru. Ovaj put dupli epidural. S pogoršanjem boli otišla sam po još jedno mišljenje: Imam veliki fibroidni tumor koji se mora izvaditi. Posebno damama: nemojte se praviti kao da nije bitno, potražite drugo mišljenje. To vam može spasiti život. Do potpunog oporavka će mi trebati četiri do šest nedelja. Hvala svima na brizi, sve je dobro," poručila je glumica.

Fibroidi su nekancerogene izrasline koje se razvijaju u ili oko materice. Izrasline se sastoje od mišićnog i fibroznog tkiva, a veličine su različite. Ponekad su poznati kao miomi materice. Mnoge žene nisu svesne da imaju miome jer nemaju nikakve simptome.

Simptomi mioma na materici:

Podsetimo, Šeron Stoun je letos progovorila o tome kako je imala devet pobačaja. Rekla je kako misli da su žene prisiljene na pobačaj gledat kao na nekakvu vrstu neuspeha.

Šeron Stoun
foto: PrimePix / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

"Mi žene nemamo prostora za razgovor o ovom bolnom gubitku. To nije mala stvar. Međutim, prisiljene smo misliti da je to nešto s čime se same treba da se nosimo i da je to neka vrsta neuspeha", rekla je Šeron za jedan američki časopis.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs