ODJEDNOM IMA OGROMNE GRUDI, A TVRDI DA SU PRIRODNE: Negira da je stavila silikone, a stare fotografije govore suprotno

Nakon što se pojavila na dodeli Zlatnih Globusa, glavna tema društvenih mreža postale su grudi Salme Hajek, za koje ona tvrdi da su prave.

Celebrities
Autor:
ODJEDNOM IMA OGROMNE GRUDI, A TVRDI DA SU PRIRODNE: Negira da je stavila silikone, a stare fotografije govore suprotno
Glumica sa najvećim grudima laže da nema silikone, Foto: ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Salma Hajek oduvek je važila za jednu od najlepših glumica u Holivudu, a poslednjih nekoliko godina mnogo češće se govorilo o njenom izgledu nego o ulogama i poslovnom uspehu.

Njene bujne grudi opet su ukrale svu pažnju paparaca, kada se nedavno pojavila na dodeli Zlatnih Globusa, a kako i ne bi kada je njen i više nego bujni dekolte bio u prvom planu.

Salma Hajek pokazla je bujni dekolte na dodeli Zlatnih Globusa
Salma Hajek pokazla je bujni dekolte na dodeli Zlatnih Globusa foto: JIM RUYMEN / UPI / Profimedia

Ma koliko da se trudite, prosto je nemoguće skinuti pogled sa gornjeg dela koji samo što nije ispao iz tesne toalete. Salma je pozirala u dugoj, božanstvenoj Gucci haljini, a iako se čini da je glumica figuru dovela do savršenstva, te da je dodatno smršala, jedna stvar veća je nego ikada do sada - njene grudi.

Salma tvrdi da su njene grudi prirodne
Salma tvrdi da su njene grudi prirodne foto: Nancy Rivera / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Zapravo, mnogi su komentarisali da joj grudi sada izgledaju kao dva ogromna balona, te da ne pristaju njenoj građi, i da je preterala, a mrežama se šire različite teorije. Međutim, Salma na sve to reaguje u stilu - valjda više verujete meni, nego sopstvenim očima, i negira operacije.

Ona se prošle godine u emisiji Red Table Talk oglasila i istakla da joj je dekolte nabujao kao jedan od "simptoma" menopauze.

"Mnogi su rekli da sam povećala grudi i ne krivim ih! Moje su grudi bile manje! Kao i ostatak mog tela. Ali samo su nastavile da rastu u puno većoj veličini. I moja leđa stvarno pate od toga. Malo ljudi priča o tome", rekla je, međutim, nakon toga su se oglasile mnoge žene koje su potvrdile da ovako nešto može da se dogodi, ali da nijednoj, ali ponavljamo, nijednoj, grudi nisu postale baloni, kao što izgledaju Salmine, kao i da u tim godinama nikako ne mogu da stoje tako visoko.

Salma ko Salma, i dalje tvrdi pazar i tera svoju priču, a nas nije mrzelo da prečešljamo stare fotografije sa njenog početka karijere, kao i kasnije, i uporedimo kako je izgledala u prošlosti, a kako danas, a vama ostavljamo da procenite da li glumica ima silikone, ili je njen uvećan dekolte zaista rezultat majke prirode. U komentarima podelite sa nama vaše mišljenje, a u galeriji u nastavku teksta pogledajte još Salminih fotografija iz mladosti i sad.

1 / 12 Foto: Shutterstock
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs