NIKO NEMA LUĐU PRIČU OD SALME HAJEK: Ljudi vrište od smeha kad čuju ODAKLE JOJ NAJVEĆE GRUDI u Holivudu

Salma Hajek se pojavila na premijeri novog filma Mačak u čizmama u Njujorku i tom prilikom je pokazala svoj zavidan dekolte

Galerije
16:45h Autor:
1 / 5 Foto: Jennifer Mitchell / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Salma Hajek (56) bila je glavna atrakcija na crvenom tepihu u Njujorku dok je promovisala svoj novi film Mačak u čizmama, a pored nje je pozirao i Antonio Banderas.

Obučena u belu, dekoltiranu haljinu sa korsetom i pofnastim tilom, Salma je izgledala božanstveno. Njene bujne grudi opet su ukrale svu pažnju paparaca, a mi smo se setili jedne sulude priče koju je pričala glumica a tiče se njenog bujnog poprsja.

"Mnogi moji fanovi smatraju kako moje grudi nisu prirodne i ja ih potpuno razumem. Kada sam bila mlađa bila sam sitnija i moje grudi su bile manje. Ali tokom godina i nakon trudnoće, gojenja pa sada i menopauze one su porasle.

Nekim ženama s godinama grudi se smanjuju, ali ne i meni. Slučajno sam jedna od onih žena kojima su grudi porasle kada sam se ugojila, zatrudnela i potom ušla u menopauzu," objasnila je Salma.

A kako su njene grudi godinama tema svetskih medija, Salmi je prirodno dosadila ta priča pa je na milionito pitanje po redu o veličini grudi ovako rekla:

"Bila sam najmlađa u razredu i sve devojke su već počinjale da dobijaju grudi, a ja ništa! Bila sam prestrašena. Počela su zadirkivanja jer sam bila mala i mršava, muškobanjasta.

Tada sam otišla u crkvu i stala pored ikone čudotvorke. Stavila sam ruku u svetu vodu i rekla: Molim te Isuse, daj mi grudi," On mi je tu molitvu uslišio!""

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs