DIJETA I JELOVNIK

MILICA PAVLOVIĆ SKINULA JE 10 KG U REKORDNOM ROKU: Jelovnik koji je praktikovala učinio je svoje - izgleda kao MANEKENKA

Dijeta Milice Pavlović uz koju je smršala 10 kilograma učinila je da pevačica svoju liniju dovede do savršensta.

Lepi & Zdravi
Autor:
MILICA PAVLOVIĆ SKINULA JE 10 KG U REKORDNOM ROKU: Jelovnik koji je praktikovala učinio je svoje - izgleda kao MANEKENKA
Milica Pavlović, Foto: Printscreen Instagram/senoritamilica

Atraktivna pevačica Milica Pavlović od samog pojavljivanja u muzičkom takmičenju privukla je pažnju svojim zasnosnim telom, dok je važila za jednu od najzgodnijih i najuspešnijih pevačica u tom takmičenju.

Uprkos tome što nikada nije imala višak kilograma i što je njeno telo bilo izvajano, Milica je rešila da se drži dijete koja je doprinela da izgleda još mršavije - uspela je da skine čak 10 kilograma.

Milica Pavlović pre 7 godina
Milica Pavlović pre 7 godinafoto: Kurir / Damir Dervišagić

Po preporuci prijatelja počela je da se pridržaca Japanske banana dijete, kojoj Milica danas duguje manekensku liniju.

"Prijatelji su mi pričali o tom načinu ishrane, pa sam se na internetu informisala i svima preporučujem. Naravno, uz konsultaciju s lekarom. Bez toga ništa. Svako mora da pronađe ono što njegovom metabolizmu najviše odgovara", ispričala je Milica nedavno za domaće medije.

Jelovnik:

Doručak je isti svakog dana i sastoji se od jedne ili dve banane.

Prvi dan

  • Ručak: Supa sa povrćem i kupus salata.
  • Večera: 100 grama belog pilećeg mesa i salata po želji.

Drugi dan

  • Ručak: Spanać sa pirinčem i salata.
  • Večera: 100 grama lososa ili bilo koje druge ribe, komad integralnog hleba i salata po izboru.

Treći dan

  • Ručak: 50 grama testenine sa paradajz sosom i salata od sveže cvekle.
  • Večera: 70 grama goveđeg mesa na žaru, komad integralnog hleba i salata.

Četvrti dan

  • Ručak: Dinstano povrće, paradajz salata.
  • Večera: Pileći batak bez kožice, salata po izboru.

Peti dan

  • Ručak: Riblja čorba i salata po izboru.
  • Večera: 100 grama ćuretine i zelena salata.

Šesti dan

  • Ručak: Čorba od povrća, salata od svežih krastavaca.
  • Večera: Pileće ili ćureće meso na roštilju i salata.

Sedmi dan

  • Ručak: Dinstane pečurke sa pirinčem.
  • Večera: Grilovano povrće i paradajz salata.

Uprkos tome što je telo dovela do željenog cilja, mnogi smatraju da je pevačica preterala, te da je premršava. Ipak, neosporno je da je i danas podjednako atraktivna kao ranije.

1 / 17 Foto: ATA Images / Antonio Ahel
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs