PRELEPA!

DRAGANA MIRKOVIĆ NIKAD IZAZOVNIJA NA DOČEKU 2023: Napokon odabrala pravi stajling za nju, svi gledali U BUJNO POPRSJE

Dragana Mirković je za doček Nove 2023. godine odabrala dugu plavu haljinu, koja je istakla sav nje seksepil na sjajan način!

Moda
06:53h Autor:
DRAGANA MIRKOVIĆ NIKAD IZAZOVNIJA NA DOČEKU 2023: Napokon odabrala pravi stajling za nju, svi gledali U BUJNO POPRSJE
Šta je Dragana Mirković obukla na dočeku 2023. godine?, Foto: ATA Images

Jedna od omiljenih folk pevačica Dragana Mirković dovela je atmosferu do usijanja na Kopaoniku. Tokom dočeka 2023. godine pevala svoje velike hitove, a publika nije prestajala da se veseli u poznatom hotelu na našoj najposećenijoj planini.

Dragana je za najluđu noć odabrala dugu plavu haljinu protkanu šljokicama, te je bila vrlo slično obučena kao Lepa Brena. Ova kreacija je istakla Draganine zanosne obline, prateći liniju tela. Pojas u sklopu svečane toalete je dao potpuno drugačiju notu izgledu.

Luče iz Kasidola je i za novogodišnje veče se odlučila za prepoznatljivu frizuru, koju gotovo uvek nosi - raskošne talase. Ceo stajling je upotpunila upadljivim visećim minđušama, kao i srebrnim prstenom sa plavim detaljima.

Međutim, ono što je svima privuklo pažnju je izuzetno dukon dekolte na haljini, zbog kojeg je posebno došlo do izražaja Draganino bujno poprsje.

1 / 5 Foto: Printscreen Instagram / dragana_mirkovic

Inače, Dragana Mirković često ističe da nosi ono što se njoj dopada, a ne što je u trendu, dok se često nalazi na listama najgore obučenih naših javnih ličnosti, a kako se vama dopada njen stil?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs