NIKAKO NE MENJA STAV

ONA JE JEDINA SRPSKA PEVAČICA KOJA ODBIJA DA PEVA NA SVADBAMA: Ima vrlo jasan razlog od kojeg decenijama ne odstupa

Angažmane za svadbe odboja bez obzira kolika je cena u pitanju!

Celebrities
10:14h Autor:
ONA JE JEDINA SRPSKA PEVAČICA KOJA ODBIJA DA PEVA NA SVADBAMA: Ima vrlo jasan razlog od kojeg decenijama ne odstupa
Jedina srpska pevačica koja odbija da peva na svadbama, Foto: Profimedia

Opšte je poznato da pevači i muzičari zarade po nekoliko hiljada evra na samo jednoj svadbi! Privatne proslave su im najveći i najvažniji izvor prihoda, jer bakšiši koji tamo dobijaju su enormno visoki. Međutim, jedna naša pevačica izručito odbija da peva na takvim dešavanjima.

Naime, Dragana Mirković nikada nije želela da peva na veseljima tog tipa. Odbijala je ponude bez obzira čija je proslavala bila u pitanju. Takođe, nije je zanimalo da se pojavi ni kada su u pitanju bile vrlo visoke cifre za njen kratak angažman.

Dragana Mirković
foto: Kurir/Damir Dervišagić

Jedna od najveći balkanskih zvezda neće da ima takvu vrstu nastupa samo zato što ona voli koncerte i peva isključivo njene hitove. Otkako je postala popularna Dragana je imala prvo nastupe sa "Južnim vetrom", a potom je u istoms meru nastavila i svoju solo karijeru.

1 / 8 Foto: Promo

Takođe, vrlo retko peva po klubovima i kafanama. Gotovo da je retkost da je vidimo u takvom ambijentu. A kako je jedna od naših najbogatijih pevačica, Dragana često ističe da se muzikom bavi samo zbog ljubavi i svoje publike.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs