prava zvezda!

LEPA BRENA U NIKAD LEPŠEM IZDANJU DOČEKALA NOVU GODINU: Svi pričaju o plavoj haljini koja joj je obrisala bar 10 GODINA

Lepa Brena je na dočeku 2023. godine izgledala nikad bolje, a atmosferu je dovela do usijanja.

Moda
10:44h Autor:
LEPA BRENA U NIKAD LEPŠEM IZDANJU DOČEKALA NOVU GODINU: Svi pričaju o plavoj haljini koja joj je obrisala bar 10 GODINA
Kako je izgledala Lepa Brena na dočeku 2023. godine?, Foto: Kurir / Marina Lopičić

Jedna od najvećih zvezda na našim prostorima i vlasnica brojnih vanvremenskh hitova Lepa Brena sinoć je napravila žurku za pamćenje u jednoj prestoničkom restoranu. Oni koji su bili na njenom nastupu kažu da je to bio možda i najlepši doček Nove 2023. godine.

Brena je poznata kao dama besprekornog stila, te za svaki svoj koncert pažljivo bira odevnu kombinaciju. Ali, ovoga puta je, čini se, nadmašila samu sebe. Liniju je dovela do savršenstva, a plava boja je istakla sav njen seksepil. Prepoznatljivi osmeh nije skidala sa lica, što je poseban čar njenog izgleda.

1 / 5 Foto: Printscreen Instagram / lepabrenaa

Naime, muzička diva je za najluđu noć odabrala plavu haljinu zanimljivog kroja, koja fenomenalno ističe struk, kao i njene duge zgodne noge. Najviše pažnje su privukli srebrni detalji po njoj, koji su je učinili još glamuroznijom.

Nezaoblizani deo stajlinga su bile i rukavice u istoj boji, a ceo autfit je upotpunila vrlo upadljivim minđušama. Lepa Brena se zaista potrudila sa zablista u punom sjaju na dočeku, te je odabrala i veoma elegantru punđu uz poneki pušteni talas.

Kako se vama dopada?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs