DAFNE GINIS

ZAVELA OŽENJENOG I JAVNO PRIČA DA JE ON LJUBAV NJENOG ŽIVOTA NE OSVRĆUĆI SE NA NJEGOVU ŽENU: Ko je bogata KRUELA De VIL?

55-godišnja Dafne Ginis oduvek je skretala pažnju na sebe posebnih modnim stilom zbog čega su je nazvali i Lejdi Gagom pre Gage.

Moda
Autor:
ZAVELA OŽENJENOG I JAVNO PRIČA DA JE ON LJUBAV NJENOG ŽIVOTA NE OSVRĆUĆI SE NA NJEGOVU ŽENU: Ko je bogata KRUELA De VIL?
Dafne Ginis, Foto: Ian West / PA Images / Profimedia

Pevačica i glumica Lejdi Gaga jedno je od najposebnijih imena današnjice, a iako je najveći deo njene karijere obeležio ekstravagantni modni stil, mnogi ne znaju da je postojala i Gaga pre Gage.

Naime, reč je o 55-godišnjoj Dafne Ginis, ženi koja vodi poreklo iz stare irske porodie baruna Artura Ginisa, osnivača kultne pivare.

Još je kao devojčica najranije godine provela u seoskim domaćinstvima svoje porodice širom Engleske i Irske, živela je u Parizu i Londonu, a leta provodila u nekadašnjem manastiru iz 18. veka u Kataloniji.

Oduvek se razlikovala od ostalih i jasno joj je oduvek bilo da su druge devojčice, njene prijateljice, toga bile svesne. Kada je postala malo starija, preselila se u Njujork u želji da postane operska pevačica, ali život je za nju imao malo drugačije planove. Naime, upoznala je Spirosa Niarkosa, naslednika grčke brodske imperije, za kojeg se udala s 19 godina i s kojim je dobila i troje dece. Ipak, razveli su se 1999. godine kada je krenuo i njen proboj.

Unikatnu Dafne mnogi su upoznali kao ženu kontroverznog stila, a pogotovo nakon saradnje s modnim dizajnerom Aleksanderom Mekvinom. Njih je dvoje spojila novinarka i stilistkinja Izabela Blou, a zanimljivo je da Dafne uopšte nije želela da upozna Mekvina iako je obožavala njegov rad.

Ali, jednog je dana šetala Njujorkom obučena u svileni kimono s potpisom njegovog brenda, kada je čula da neko za njom viče: 'Hej, to je moj kaput! Ja sam osoba koju ne želiš da upoznaš!'. Pretpostavljate, bio je to Mekvin, i tada se rodilo prijateljstvo koje je trajalo do njegove smrti 2010. godine kada je sebi oduzeo život. I njena prijateljica Izabela koja ih je upoznala, takođe je oduzela sebi život 2007. godine.

A iako je u modi oduvek bila itekako nametljiva, u privatnom je životu i više nego suptilna. Osim Niarkosa, zna se da joj je srce osvojio francuski filozof Bernard-Anri Levi, a mnogima je šokantno to što je on od samog početka u braku s glumicom Ariel Dombasl.

'Očigledno je on ljubav mog života. Moja najveća tuga je nerešeno pitanje statusa naše veze'... 'Pokušala sam biti što elegantnija u vezi s time. Svakako se ne osećam dobro što nekoga povređuje, ali kada su odnosi stvarni i kada postoji kolateralna šteta, morate pogledati što je najdragocenije. A to je ljubav', rekla je jednom.

Kada je u pitanju moda, iako je oduvek obožavala da eksperimentiše, najčešće je možemo videti u crnim komadima, a jedan od njeznih zaštitnih znakova svakako su kopita - cipele ogromnih platformi koje obožava i Lejdi Gaga.

Iako je prijateljica sa mnogim vrhunskim dizajnerima, Dafne insistira na kupovini svoje odeće. Ono što je posebno interesantno i nesvakidašnje jeste to da ona nikad ne pozajmljuje komade garderobe kao holivudske glumice i smatra da je čitav proces pozajmljivanja haljina za dodelu nekih nagrada – uvredljiv.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs