ZA NJOM JE UZDISALA CELA BIVŠA JUGOSLAVIJA: Danas je u 6. deceniji, a njen modni stil kopiraju i duplo mlađe žene

Nekadašnja Mis Jugoslavije Ana Saso i danas pleni izgledom i modnim stilom koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Moda
Autor:
ZA NJOM JE UZDISALA CELA BIVŠA JUGOSLAVIJA: Danas je u 6. deceniji, a njen modni stil kopiraju i duplo mlađe žene
Modni stil najlepše Mis Jugoslavije, Foto: Printscreen/instagram

Jedna od najljepših žena bivše Jugoslavije, Ana Saso (59) i danas ima liniju na kojoj bi joj pozavidele i puno mlađe žene, a retko ko bi rekao da je u šestoj deceniji.

Ono što je posebno izdvaja je njen upečatljivi modni stil, a nedavno je pokazala kombinaciju za dnevnu varijantu koju bi mnoge žene iskopirale.

Ana se prošetala u kratkoj, žutoj pletenoj haljini preko koje je obukla braon bundu, a kompletan izgled je upotpunila crnim dubokim čizmama na štiklu, koje se napred pertlaju.

I detalji su dali poseban pečat celoj priči: od lakirane, crvene torbe, kape sa zvezdom od cirkona, kao i okrugle naočare za sunce ipod kojih Ana nije mogla da sakrije pogled.

Ove sezne posebno su moderne pletene haljine svih dužina i boja, a Ana je očigledno ovaj put bila na vrhuncu zadatka kada su trendovi u pitanju.

Podsetimo, Anu publika najpre pamti iz kultne reklame u kojoj u mokroj, prilepljenoj majici izranja iz mora, a 1982. godine ponela je titulu Mis Jugoslavije. Nedugo nakon nakon osvajanja laskave titule, Splićanka je dobro kotirala i na izboru za Mis sveta u Londonu.

Našla se među 15 polufinalistkinja. Još Aninih fotogrfaij pogkledajte u galeriji u nastavku teksta i procenite koliko se promenila kroz godine:

1 / 4 Foto: Printscreen/instagram
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs