glamurozna

DRAGANA KOSJERINA POKAZALA KAKO ŽENA TREBA DA IZGLEDA ZA NOVU GODINU: Zablistala u haljini koja vizuelno povećava obline

Dragana Kosjerina zablistala u novogodišnjoj haljini koja odiše glamurom i dala inspiraciju drugim ženama.

Moda
13:03h Autor:
DRAGANA KOSJERINA POKAZALA KAKO ŽENA TREBA DA IZGLEDA ZA NOVU GODINU: Zablistala u haljini koja vizuelno povećava obline
Dragana Kosjerina, Foto: Kurir/Ana Paunković

Dragana Kosjerina važi za jednu od najharizmatičijih voditeljki, a na njen šarm niko ne može da ostane imun. Svetsko prvenstvo u fudbalu učinila je još zanimljivijim budući da je vodila emisiju na RTS - u, a koja se bavila upravo tom temom.

Kosjerina često privlači pažnju svojim stajlingom, koji je uvek na visokom nivou, ističući eleganciju i sofisticitrasnost. Mnogim ženama je upravo ona inspiracija, a u susret novogodišnjim praznicima nosila je glamuroznu haljinu u kojoj je blistala.

Uska haljina na jedno rame savršeno je pratila njenu liniju tela ističuči zanosne obline. Dužina haljine dala je dodatnu dozu svečanosti, dok se svetlucavi materijal savršeno uklopio u novogodišnju atmosferu.

U predelu zadnjice haljina ima i nabore koji čine da obline izgledaju vizuelno bujnije. Inače, haljinu potpisuje brend Hamel čuvene dizajnerke Meline Džinović.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs