bLISTA!

JELENA ĐOKOVIĆ PONELA TREND KOJI SU SVE DEVOJKE U SRBIJI OBOŽAVALE 2000-IH: Važio je za KIČ, a ona u njemu NIKAD MLAĐA

Jelena Đoković ponela je trend koji je vladao 2000-ih kod nas i u njemu izgleda kao tinejdžerka!

Moda
Autor:
JELENA ĐOKOVIĆ PONELA TREND KOJI SU SVE DEVOJKE U SRBIJI OBOŽAVALE 2000-IH: Važio je za KIČ, a ona u njemu NIKAD MLAĐA
Jelena Đoković ponela trend koji su obožavale sve devojke u Srbiji 2000-ih, Foto: Printscreen Instagram / jelenadjokovicndf

Jelena Đoković i Nole, koji je godinu završio trijumfalno, osvojivši nedavno Završni masters u Torinu, trenutno se nalaze u Marbelji, gde odmaraju sa svojim mališanima. Paparaci su ih baš i uhvatili u opuštenoj šetnji, a za tu priliku Jelena je odabrala stajling koju je dominirao tokom 2000-ih godina na našoj modnoj sceni.

Jelena Đoković
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Naime, Đokovići u prelepom delu Španije imaju luksuznu vilu, te često slobodno trenutke provode tamo sa porodicom. Osim toga, u Marbelji Nole ima i sjajne uslove za trening.

Budno oko fotografa ih je uhvatilo kako šetaju plažom sa decom i kućnim ljubimcima, uživajući u opuštenom razgovoru i lepom vremenu. Međutim, mnogima je privukao pažnju Jelenin autfit, jer je na sebi imala svteloroze trenerku od pliša, koju su nekada tinejdžerke kod nas obožavale da nose! Skoro svaka devojka početkom ovog veka je u svom ormaru imala bar jedna ovakav komad garderobe, koji se vratio na velika vrata.

Jelena Đoković
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Svoje opušteno izdanje upotpunila je modernim zlatnim naočarima za sunce, belim patikama za trčanje i tanjom krem jaknom, koju je u jednom momentu vezala oko struka, te je tako nesvesno u potpunosti podsetila na baš one tinejdžerke iz 2000-ih.

Pogledajte u galeriji ispod kako su Đokovići proveli jedno lepo porodično popodne u Marbelji:

1 / 6 Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs