Pre ga nije nosila

ZBOG JELENINOG DETALJA NA RUCI, NOVAK JE PAO U DRUGI PLAN: Deluje kao nakit, a zapravo je AMAJLIJA SA POSEBNIM ZNAČENJEM

Jelena Đokoivć je sve izenadila proteklih dana kada je na Noletove mečeve došla sa detaljem na ruci koji do sada nije nosila.

Celebrities
16:46h Autor:
ZBOG JELENINOG DETALJA NA RUCI, NOVAK JE PAO U DRUGI PLAN: Deluje kao nakit, a zapravo je AMAJLIJA SA POSEBNIM ZNAČENJEM
Zašto Jelena Đoković nosi crveni konac na ruci?, Foto: Printscreen Instagram / jelenadjokovicndf

Najbolji srpski teniser obezbedio je plasman u polufinale Završnog turnira u Torinu, pošto je u drugom meču "crvene grupe" ubedljivo savladao ruskog tenisera Andreja Rubljova rezultatom 6:4, 6:1, a meč je trajao samo 67 minuta! Međutim, pažnju prisutnih proteklih dana je preuzela njegova supruga Jelena Đoković i to zbog detalja na ruci.

Naime, Jelena gotovo uvek bodri svog muža sa tribina i burno navija, te mu je najveća podrška. Na jedan od mečeva došla je u prepoznatljivom jednostavnom stilu, ali su svi gledali u zavezani crveni konac oko leve ruke i pitali se zašto ga ova poznata dama nosi. Ako pogledamo slike od pre, Noletova supruga ga nije ranije nosila.

1 / 5 Foto: Kurir / Nenad Kostić

U našem narodu postoji verovanje da crveni konac štiti osobu koja ga nosi od uroka i deo je magijskog protiv loših stvari. Kod devojka se stavlja na levu ruku, dok se kod muškaraca i udatih žena stavlja se na desnu.

Crveni Konac, Crveni Končić
foto: Profimedia

Smatra se takođe, da dosta doprinosi molitvi i duhovnom uzdisanju, a veoma je važno da vam ga oko ruke veže veoma draga osoba, koja ima specijalno mesto u vašem životu i do čijeg mišljenja vam je i te kako stalo.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs