Ljubavni zaplet

Zbog nje napustio porodicu, pa je ona ostavila njega: Sada opet uživaju u ljubavi! (FOTO)

Pre nekoliko nedelja mediji su navodili da je škotskog glumca Juana Mekgregora ostavila mlađana koleginica Meri Elizabet Vinsted zbog koje je napustio dugogodišnju suprugu i četvoro dece, ali izgleda da idila i dalje traje

Ljubav i zavođenje
20:08h Autor:
Zbog nje napustio porodicu, pa je ona ostavila njega: Sada opet uživaju u ljubavi! (FOTO)
Foto: Profimedia

Poslednje paparaci fotografije s filmskog seta pokazuju da je glumac Juan Mekgregor i dalje srećan sa svojom koleginicom Meri Elizabet Vinsted zbog koje je prošle godine u novembru napustio svoju dugogodišnju suprugu Iv Mavrakis s kojom ima četiri ćerke.

foto: Printscreen Youtube / News Hollywood Insider

"Meri nikako nije drago to što su je u medijima etiketirali kao razaračicu porodice. To je tužno jer je pre godinu dana njegov brak s Iv savršeno funkcionisao, a onda se pojavila ona i sve se to raspalo. Tako da, prema svemu sudeći, izgleda da je Juan sada ostao bez obe", rekao je stranim medijima bliski izvor pre nekoliko nedelja i tvrdio da je 33-godišnjakinja ostavila škotskog glumca.

Napustio porodicu zbog ljubavnice, sada mu se to obilo o glavu: Slavni glumac ostao sam! (FOTO)

foto: Printscreen Youtube / News Hollywood Insider

Ali, čini se da je par prošao ljubavnu krizu, pa su ponovo srećni i nasmejani. Inače upoznali su se na snimanju serije "Fargo" prošle godine kada je i započela njihova avantura, koju su nekoliko meseci skrivali do svih, dok ih mediji nisu razotkrili u novembru kada su ih uhvatili u strastvenim poljupcima u jednom londonskom kafiću

Nakon toga supruga Iv Mavrakis s kojom je proveo 22-godine u braku ga je ostavila i zatražila starateljstvo nad decom. Da im nije lako zbog cele situacije, dale su naslutiti i ćerke poznatog glumca, a posebno 15-godišnja Ester Mekgregor koja je u svojoj pesmi opisala kako na nju utiče razvod roditelja i očeva nova veza.

Zaveo je dok je još bio u braku, skidao joj zvezde s neba: Burna ljubavna priča Majkla Daglasa i Ketrin Zite-Džouns! (FOTO)

foto: AP / Evan Agostini

"I ne znam kako oprostiti i ne znam mogu li. Uništavajući mene, tebe bi trebalo učiniti muškarcem?" jedan je od stihova iz njene pesme.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs