mučan razvod

ROBERT DE NIRO PROLAZI KROZ MUČNU BRAKORAZVODNU PARNICU: Radi 12 sati dnevno da bi isplatio troškove ženinog bahaćenja?

Slavni glumac trenutno je u procesu brakorazvodne parnice od 11 godina mlađe supruge, koja mu navodno zagorčava život

Ljubav i zavođenje
10:48h Autor:
ROBERT DE NIRO PROLAZI KROZ MUČNU BRAKORAZVODNU PARNICU: Radi 12 sati dnevno da bi isplatio troškove ženinog bahaćenja?
Foto: Profimedia

Slavni američki glumac Robert de Niro (77) razvodi se od supruge Grejs Hajtauer posle 20 godine braka, a teška brakorazvodna parnica dosta je poremetila njegove finansije.

Advokatica Roberta de Nira kaže da glumac nema novca, te je prinuđen da prihvati sve uloge koje su mu ponuđene, jer Grejs na garderobu sa potpisom britanske modne dizajnerke Stele Mekartni, kao i nakit mesečno potroši oko 215.000 dolara na kreditnim karticama i oko 160.000 dolara u kešu.

"Gospodin De Niro ima 77 godina, iako voli svoj posao, on u tim godinama ne bi trebalo ovoliko da radi i ovako smešnim tempom. Po 12 sati dnevno, bez odmora", rekla je glumčeva advokatica i dodala:

Robert de Niro
foto: Profimedia

"On se sutra može razboleti i onda je sve gotovo".

De Nirovo bogatstvo jednom se procenjivalo na 350 miliona dolara, a to je izgradio tokom 50- godišnje karijere. U poslednje vreme prihvata sve poslove, pa tako i reklame za automobile, banke i kreditne kartice.

Inače, Robert državi duguje porez i honorar od dva naredna filma otići će isključivo u te svrhe, napomenula je advokatica i dodala da je na to uticala i pandemija korona virusa.

Međutim, advokat njegove supruge tvrdi drugačije. Naime, sve dok se ne razvedu, holivudska zvezda bi prema predbračnom ugovoru trebalo svojoj uskoro bivšoj supruzi da omogući da živi onako kako je do tad navikla.

Njen advokat podsetio je na to da ni De Niro ne štedi na svojim troškovima. Pa tako navodno helikopterom odlazi na doručak, a svoje prijatelje na Floridi posećuje privatnim avionom.

Legendarni glumac Robert de Niro i bivša stujardesa Grejs Hajtauer venčali su se 1997., a sina Eliota dobili su 1998. Par je ubrzo nakon njegovog rođenja zatražio razvod, iako on nikad nije okončan pa su od 2004. ponovo zajedno. Međutim, 2018. odjeknula je vest o razvodu. Navodno, kako se pisalo, Grejs je vršila pritisak na slavnog glumca da sudu preda papire za njihov razvod i da pritom o tome obavesti medije i fotografe.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs