Pogledajte

KO ZNA KOJI PUT OSTALA BEZ OSKARA,ALI SAMO O NJOJ SE PRIČA:Glumica (74) ustala i zaigrala-o ovom snimku ceo svet priča!

Bez problema je ustala i u elegantnoj toaleti zavrtela zadnjicom

Celebrities
Autor:
KO ZNA KOJI PUT OSTALA BEZ OSKARA,ALI SAMO O NJOJ SE PRIČA:Glumica (74) ustala i zaigrala-o ovom snimku ceo svet priča!
Foto: Profimedia

Iako je ovogodišnja dodela Oskara prošla bez ikakvih skandala, za malo dobre zabave pobrinula se legendarna Glen Klouz (74) koja je u prenosu uživo, pred milionima gledalaca iz celog sveta, "zavrtela" zadnjicom!

Sa osam nominacija za Oscara, Glen drži rekord u najviše glumačkih nominacija bez ijedne pobede, ali spada i među pet glumica u istoriji Akademije koje su sakupile taj broj nominacija. Iako joj je i ove godine zlatni kip "pobegao", 74-godišnja zvezda filma Gorštačka elegija pobrinula se da njen dolazak na dodelu najprestižnijih filmskih nagrada i te kako ostane svima u sećanju.

Naime, jedan od voditelja je holivudske zvezde "na prepad" ispitivao u malom oskarovskom kvizu, tražeći od njih da pogode da li je pesma koju čuju bila nominovana za Oskara, da li je osvojila nagradu ili ne. Tokom ispitivanja stigao je i do legendarne glumice koja je pogodila pesmu Da Butt, koju su 1988. izvodili E.U. u filmu Školska omamljenost, nakon čega je ustala i pokazala svoje plesne veštine.

Na opšte oduševljenje prisutnih, Glen je u plavoj elegantnoj haljini dobro "protresla" zadnjicom i za to bila nagrađena velikim aplauzom, a nije trebalo dugo da njen ples postane i viralni hit!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs