PRLJUBNICI

NAJVEĆE LJUBAVNE AFERE KOJE SU POTRESLE HOLIVUD: O njihovim prevarama se i dan danas priča! (FOTO)

Oni su bez srama godinama varali svoje lepše polovine

Ljubav i zavođenje
Autor:
NAJVEĆE LJUBAVNE AFERE KOJE SU POTRESLE HOLIVUD: O njihovim prevarama se i dan danas priča! (FOTO)
Foto: Profimedia / kolaž

Mnogi poznati glumci i muzičari su svoje lepše polovine i zakonske supruge varali godinama. Te afere su potresle Holivud toliko da se o njima i dan danas priča.

Džud Lou i Sijena Miler

Među najpoznatijim preljubnicima u svetu poznatih sigurno je glumac Džud Lou. Njegovu verenicu i koleginicu Sijenu Miler u julu 2005. godine zatekao je šokantan intervju u britanskim medijima koji je dala njihova dadilja.

Tada 26-godišnja dadilja Dejzi Vrajt koja je čuvala Džudeovu ćerku Iris i sinove Rudija i Rafertija,priznala je da je bila u vezi sa slavnim glumcem.

– Odličan je ljubavnik i zna kako da zadovolji ženu. Nismo mogli da se zasitimo jedno drugog – ispričala je dadilja javno.

Dodala je kako je sve počelo u aprilu te godine kada su otišli zajedno na koncert Roberta Planta i otkrila je kako je Lou napravio prvi korak. Dejzi je istakla i da ih jejedno dete zateklo u krevetu dok su imali seks.

Glumac se javno izvinio svojoj tadašnjoj verenici Miler zbog prevare. Sijena je sve oprostila Džudu, ali su raskinuli 2006. godine, a svoju vezu su oživeli posle tri godine i bili zajedno sledeće dve godine do 2011.

KAKO JE NESREĆAN BRAK SLAVNOG RUSKOG PISACA ODVEO U SMRT: Za Čehova je Olga bila posebna, a ona mu OVAKO vratila!

Sijena Miler, Džud Lou
foto: Profimedia

Mik Džeger

Frontmen benda „Rolling Stones“ Mik Džeger, koji je poznat kao veliki zavodnik, u samo 48 sati uspeo je da spava s dadiljom svojih ćerki Georgije i sina Gabrijela.

Dok je bio u braku s modelom i glumicom Džeri Hal, Mik je 1998. je spavao s tada 32-godišnjom Kler Hausman.

Kler je u intervjuu za britanske medije ispričala da je samo upoznavanje s Džegerom bilo ludo. Angažovala ju je njegova supruga, a kada je došla u hotelsku sobu, muzičar ju je dočekao potpuno go, bez donjeg veša.

– Izašao je iz tuša i rukovao se sa mnom, a ja nisam znala gde da gledam. Ležerno je rekao: „Zdravo, ja sam Mik“. Iskreno, nisam znala s kojim delom njegovog tela da se rukujem – našalila se ona.

Dva dana kasnije, Kler je poklekla pod rokerovim šarmom. Muzičarev PR je negirao da je Mik imao seksualni odnos s Kler, a frontmen „Rolling Stonesa“ se razveo nakon devet godina braka, godinu dana nakon njegove afere s dadiljom. Džeri je kao razlog razvoda navela Džegerovu neveru.

JEDVA SKLAPALA KRAJ S KRAJEM, A ONDA JOJ JE ON ŽIVOT PRETVORIO U BAJKU: Ovako je Georgina zavele Ronalda! (FOTO)

Mik Džeger
foto: Profimedia

Eva Longorija i Toni Parker

Glumica Eva Longorija i košarkaš Toni Parker bili su u naizgled divnom i skladnom braku, koji je trajao samo tri godine. 2010. godine prelepa glumica podnela je zahtev za razvod od NBA zvezde, a razlog je bio taj što je Eva otkrila da je Toni slao stotine poruka drugim ženama. Nije prošlo mnogo vremena dok mediji nisu saznali da je košarkaš imao aferu i sa Erin Bari, suprugom svog bivšeg saigrača Brenta Barija.

ZA 37 GODINA LJUBAVI POBEDILI SVA ISKUŠENJA OVOGA SVETA: Njihov brak je san svake žene i muškarca! (FOTO)

Eva Longorija
foto: Profimedia

Ben Aflek

Ben Aflek i Dženifer Garner su objavili da se razvode na leto 2015. nakon 10 godina braka i iznenadili javnost.

Prijatelji para su medijima otkrili da je za raspad brakakriva Kristin Uzonian, dadilja njihovih petoro dece.

Naime, dok su Ben i Dženifer nakratko bili razdvojeni i radili na svom odnosu, on se zabavljao s Kristin. Glumac je opovrgnuo glasine, a u medije su izašle slike dadilje kako uživa u luksuznom hotelu u koji ju je, kako je tvrdila, smetio on. Navodno nije plaćao samo njene troškove nego i njenih prijateljica koje su boravile s njom tamo.

ZBOG NJE JE OSTAVIO TRUDNU DEVOJKU I PREKINUO DUGOGODIŠNJU VEZU: Ovako je Žizel Bundšen zavela Toma Brejdija! (FOTO)

Dženifer Garner, Ben Aflek
foto: Profimedia

Itan Hok i Uma Turman

Glumački par Itan Hok i Uma Turman su izgledali kao da se savršeno nadopunjuju i važili su za jedan od najskladnijih parova u Holivudu. Venčali su se 1998. i dobili ćerku Maju i sina Levona.

Par se početkom 2000-ih razdvojio i pojavile su se glasine da je Itan varao Umu s Rajan, dadiljom njihove dece. Ni jedno od njih nije htelo da potvrdi ni negira te tvrdnje, ali razveli su se 2005 godine.

Ipak, Hok se samo tri godine nakon razvoda oženio upravo sa Rajan s kojom ima ćerku Indijanu i Klementinu. Glumac je nastavio da negira da je dadilja uništila njegov brak s Umom.

Demi Mur i Ešton Kučer

Jedan od holivudskih parova koji nije mario za razliku u godinama svakao su bili glumci i kolege Ešton Kučer i Demi Mur. Međutim, nakon skandala i optužbi da je Ešton prevario svoju 16 godina stariju suprugu sa dvadesetdvogodišnjom Sarom Lil, Demi Mur objavila je 2011. godine da se razvodi posle više od sedam godina braka. Da stvar bude još gora, mediji su tada preneli da je Ešton prevario Demi noć pre sedme godišnjice braka.

NE, HVALA, JA SAM SREĆNO ZALJUBLJEN: Rekao je Bastijan Švajnštajger, pa odlepio za Anom! Ovako je počela ljubavna bajka!

Ešton Kučer
foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs