LJUBAVNA PRIČA

JEDVA SKLAPALA KRAJ S KRAJEM, A ONDA JOJ JE ON ŽIVOT PRETVORIO U BAJKU: Ovako je Georgina zavele Ronalda! (FOTO)

"To je bila ljubav na prvi pogled", kaže ona

 

Ljubav i zavođenje
Autor:
Foto: Profimedia

Milioni pratilaca na Instagramu, život koji izgleda kao san, muž i porodica — deluje da Georgina Rodrigez živi pravu bajku, ali ni taj put do sreće nije bio jednostavan.

 

Rođena je 27. januara 1994. godine u Buenos Ajresu, a rano se sa porodicom preselila u španski gradić Jaka, gde je njen otac došao zbog fudbala, a radio je kao trener nakon selidbe. Georgina je već sa četiri godine otkrila svoju veliku ljubav — ples.

 

"Nisam bila baš lepo dete. Sigurno nisam bila najlepša u razredu. Jednostavno, osećala sam se normalnom. Ples me naučio disciplini i ljubavi prema umetnosti", ispričala je Georgina za strane medije. Ipak, kasnije je odlučila da se posveti modelingu.

 

OVAKO JE RAZOTKRIVENA AFERA MILIJARDERA I UDOVICE: Onazis je ovako smuvao Džeki Kenedi, a evo ko ih je otkrio!(FOTO)

Georgina Rodrigez
foto: Profimedia

"Ne postoji trenutak u kom sam odlučila da ću biti model. Kasnije su mi u školi odjednom krenuli da pričaju da sam lepa, da imam dobro telo i krenula sam i sama da verujem u to", otkrila je Ronaldova partnerka.

 

Ubrzo je dobila priliku u Madridu, ali nije imala novca, pa je otputovala u Bristol kako bi se zaposlila i usavršila svoj engleski. Zbog toga je odlučila da otputuje u Bristol, usavrši engleski jezik i zaposli se.

 

"Bila sam i čistačica, ništa mi nije bio problem", priznala je Georgina u ispovesti medijima.

 

Kada je skupila dovoljno novca, vratila se u Španiju. U Madridu je živela sa sestrom, a i dalje je žudela za uspehom. Imala je skoro savršene telesne proporcije: 85-62-90, a zbog toga je uspela da se zaposli kao prodavačica u Gučijevoj radnji u Madridu.

 

JEDAN JE OSTAVIO PRED OLTAROM, DRUGI JE VARAO SA KOJOM JE STIGAO: Svi ljubavni brodolomi Dženifer Lopez! (FOTO)

Jedan susret je potpuno promenio njen život...

 

Tokom jedne njene smene, u radnju je ušao Kristijano Ronaldo. Georgina mu je asistirala pri kupovini i od tada je fudbaler uvek tražio da ona bude ta koja mu pomaže dok bira garderobu.

 

- Prvi put smo se susreli dok sam ja radila kao asistent prodaje. Nekoliko dana kasnije, bio je organizovan jedan marketinški događaj drugog brenda, na koji sam, prosto, otišla - kad, tamo i on. Tu smo mogli da pričamo daleko opuštenije, jer nisam bila na svom radnom mestu. Bila je to ljubav na prvi pogled, i za mene, i za njega - otkrila je Georgina.

 

Ostalo je već dobro poznato. Ronaldo i Rodrigezova dobili su ćerku Alanu Martinu, a zajedno odgajaju četvoro dece, najstarijeg Ronaldovog sina Kristijana Juniora i blizance Evu i Matea.

 

NAJDIRLJIVIJA LJUBAVNA PRIČA SVIH VREMENA: Za čuvenim pevačem su žene ludele, a on je samo nju voleo kao Boga! (FOTO)

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...