Imajte u vidu

Jedna jedina navika garantuje lude orgazme i kvalitetan san!

Kada žene u telu imaju znatno povećane nivoe kortizola, hormona stresa, postaju doslovno fizički nesposobne da dožive orgazam
Ljubav
20:46h Autor:
Jedna jedina navika garantuje lude orgazme i kvalitetan san!
Foto: Shutterstock

Svako od nas se svakog dana suočava sa stresnim situacijama i ponekad zna da bude zaista teško isključiti se i posvetiti se uživanju, a pritom zaista uživati.

Kao što stres pogađa naše svakodnevno funkcionisanje, tako utiče i na naš san, ali i na seksualni život!

Ali, ne brinite, postoji rešenje - za meditaciju je više puta dokazano da oslobađa od napetosti i nervoze. Instruktorka meditacije Emili Flečer, koja se bavi vedskom meditacijom, otkrila je savete za opušteniji život, san i seksualni život.

"Zahvaljujući meditaciji uvodite sami sebe u četvrto, odnosno supersvesno stanje svesti, u kojem se vaše telo odmara dva do pet puta dublje nego u snu, a što dopušta vašem telu da se oslobodi svog nakupljenog stresa", otkrila je Emili.

Seksualni terapeut savetuje: Ovo svaki par mora da zna da bi imao odličan seks!

Takođe, postoji velika povezanost između sna i meditacije, budući da oboje opuštaju telo i um. Uz pomoć meditacije rešavate se svakodnevnog stresa, pa vam spavanje doslovno služi za to - spavanje.

Kada ne meditirate, vaše telo koristi san za oslobađanje od stresa, a jedna od posledica toga je preterano aktivan um, što konačno rezultira konstantnim umorom.

I na kraju, meditacija poboljšava seksualni život!

Naime, kada žene u telu imaju znatno povećane nivoe kortizola, hormona stresa, postaju doslovno fizički nesposobne da dožive orgazam, a pošto nas meditacija oslobađa stresa i time smanjuje i nivoe kortizola u našem telu, pruža nam svojevrsnu garanciju da nam orgazam više nikad ne ostane nedostižan.

Osim toga, meditacija izoštrava sva naša čula, pa seks postaje još prijatnije i zadovoljavajuće iskustvo.

4 opasne poze za seks: Teške povrede, trajne posledice!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs