CEO SVET BRUJI DA JE GEJ, A DA MU JE DOSTA STARIJA SUPRUGA SAMO PARAVAN: Istina koja je sad izašla na videlo SVE ŠOKIRA

Slavni glumac Hju Džekmen ostavio 13 godina stariju suprugu, a sada svi misle da su glasine da je gej, zapravo, tačne!

Ljubav
06:17h Autor:
CEO SVET BRUJI DA JE GEJ, A DA MU JE DOSTA STARIJA SUPRUGA SAMO PARAVAN: Istina koja je sad izašla na videlo SVE ŠOKIRA
Slavni glumac ostavio 13 godina stariju suprugu, svi misle da je gej, Foto: Profimedia

Holivud potresa još jedan ljubavni brodolom! Naime, slavni glumac Hju Džekmen se razvodi od 13 godina starije supruge Debore Li Fernes i to posle skoro 3 decenije braka! Iako su važili za jedan od najskladnijih parova, u poslednje vreme se šuškalo po kuloarima da je razlika u godinama sve očiglednija, te da zgodnom dasi "treba neka mlađa devojka". Par nije otkrio pravi razlog raskida, već je samo izdao šturo obaveštenje za javnost.

Hju Džekmen
foto: Profimedia

-Bili smo blagosloveni time da delimo skoro tri decenije zajedno kao muž i žena u prelepom, ljubavlju ispunjenom braku. Naše putovanje se sada završava i odlučili smo da se rastanemo u želji da nastavimo sa svojim individualnim rastom“, stoji na početku izjave u kojoj je još istaknuto sledeće:

-Naša porodica je uvek bila i uvek će biti naš najveći prioritet. Započinjemo naredno poglavlje sa zahvalnošću, ljubavlju i ljubaznošću. Veoma cenimo vaše razumevanje za želju da sačuvamo našu privatnost u trenucima kada naša porodica prolazi kroz ovu tranziciju koja se dešava u životima svih nas. Deb i Hju Džekman“, piše na kraju saopštenja, a par je potom istakao da je ovo „jedina zvanična izjava na ovu temu koju će bilo ko od njih dvoje dati - prenosi „People“.

Hju Džekmen
foto: Matt Agudo / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Hju i Debora imaju dvoje dece, dvadesettrogodišnjeg sina Oskara i osamnaestogodišnju ćerku Avu. Godinama su odolevali glasinama da je slavni glumac gej, a povodom ove teme, sada već bivša žena Džekmana, imala je zanimljiv komentar:

- Njegova supruga je tada rekla: "Da je gej, mogao bi da bude gej, rekla je svojevremno.

Podsetimo, Hju i 13 godina starija glumica Debora venčali su se još 1996. godine. Par se upoznao godinu dan ranije na setu australijske televizijske serije "Correlli" u kojoj su oboje glumili, a danas su roditelji dvoje usvojene dece.

- Pre svega najteže je bilo saznanje da supruga i ja ne možemo da imamo biološku decu. Kad je o usvojenoj reč, uz biološku decu želeli smo da usvojimo bar jedno dete, no na kraju smo usvojili dvoje. Kad se postavilo pitanje da li hoćemo da usvojimo dete ili da odemo na vantelesnu oplodnju, nije bilo razmišljanja. Moram reći da, iako je proces usvajanja stvarno bio težak, depresija je odmah nestala i sad smo najsrećniji roditelji. Ne smatram ih usvojenim. Oni su naša deca - ispričao je pre nekoliko godina glumac.

1 / 7 Foto: Ziya / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Sam način na koji su se njih dvoje spojili bio je sudbonosan, a Debora je u podcastu ''Not an Overnight Success'' otkrila da je živela u Holivudu kad joj je vidovnjakinja rekla da bi se trebala vratiti u Australiju. Glumica se potom vratila u svoju domovinu, a onda uz Hjua dobila ulogu u jednoj seriji.

"Puno bih putovala između Australije i Holivudu. Bilo mi je dosta Holivudu i videla sam vidovnjakinju koja mi je rekla: 'Moraš se vratiti u Australiju'", rekla je Debora i dodala:

- Tako sam se vratila i doslovce se sve što je vidovnjakinja rekla obistinilo. Dobila sam seriju 'Corelli' i Hju je bio moj kolega.

Otkrila je da se među njima odmah javila hemija.

- Nisam ga poznavala, ali imali smo neverovatnu povezanost... A ostalo je sve istorija - zaključila je.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs