NA KOJOJ STRANI KREVETA TREBA DA SPAVA MUŠKARAC? Ako je supruga STALNO u ovom položaju, brak je OSUĐEN NA PROPAST

I te kako je važno na kojoj strani za nalazi žena, a na kojoj muškarac i sve to je povezano sa desnom i levom hemisferom mozga.

Ljubav
08:14h Autor:
NA KOJOJ STRANI KREVETA TREBA DA SPAVA MUŠKARAC? Ako je supruga STALNO u ovom položaju, brak je OSUĐEN NA PROPAST
Na kojoj strani muškarca treba da spava žena?, Foto: Shutterstock

Možda će mnoge iznenaditi, ali na kojoj strani žena više voli da bude pored svog muža - u kafiću, u šetnji, u porodičnoj kutiji, zavisi ne samo snaga porodičnih veza, već i emocionalno stanje partnera.

Svi znaju da se naš mozak sastoji od dve polovine - desne i leve hemisfere. Desna hemisfera je odgovorna za kreativno razmišljanje, intuiciju, emocije, a leva je odgovorna za logičko razmišljanje, operisanje brojevima, matematičke proračune i druge računske šeme.

Brak, Par, Ljubavni par, Ljubav, Stariji par
foto: Shutterstock

Kod žena je razvijenija desna hemisfera, a muškarac, respektivno, logičar, ima razvijenu levu hemisferu mozga. Dakle, fiziološki, psihički i emocionalno, da bi se hranila potrebnom energijom u paru i bila u harmoničnom odnosu, žena treba da se nalazi uvek levo od svog muža - kada šeta, sedi za stolom, u kafiću, ma bilo gde. Takođe, u bračnoj postelji treba da spava i na levoj strani supružnika.

Ako budete sledili ovaj princip, veća je verovatnoća da ćete imati harmoničan odnos bez prečestih svađa i nesuglasica, pošto je muškarac intelektualno jači, ali psihički slabiji, dok je kod žena obrnuto.

Ako se vratite u prošlost, možete pronaći podatak da je žena uvek stavljala kolevku sa detetom na levu ruku. Osim toga, žena na putu je trebalo da ide levo od svog muža, a njihova deca su išla levo od nje. U desnoj ruci muškarac je držao oružje da zaštiti svoju porodicu u slučaju napada.

Muškarac i žena, zagrljaj, ljubav, brak
foto: Shutterstock

Kod starih Slovena, kao i u staroj Rusiji, bio je običaj da žena uvek bude u srcu svom mužu, odnosno na njegovoj levoj ruci. Tokom venčanja, mlada je bila postavljena levo, a mladoženja desno, iste tradicije su došle do naših vremena, pošto je u hramu levo lik Bogorodice, a desno Isus Hristos.

Obratite pažnju na koju stranu ste navikli da budete pored supružnika. Ako vam je muškarac na levoj ruci, onda ćete ga podsvesno doživljavati kao dete, a on će vas uzeti kao svoju zaštitu i neće moći da rešava složene probleme i preuzme odgovornost u paru. Ako je muškarac na desnoj strani, onda ćete se osećati zaštićeno, a on će biti punopravni i odgovorni zaštitnik porodice.

Ako u paru žena nastoji da dominira i uvek zauzima mesto na desnoj strani, onda je energetska i psihološka veza u njihovoj zajednici prekinuta - to dovodi do sukoba i izobličenja ispravne orijentacije mesta u paru. Pripadnici jačeg pola se pretvaraju u osobu koja stalno nešto zvoca , a žena u figuru sa izraženim muškim osobinama karaktera.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs