TRUDNU LJUBICU IZ ARILJA SVEKRVA JE IZBACILA IZ KUĆE: A njen muž Milan je odmah podržao majku zbog ŠOKANTNOG RAZLOGA

Priča ova žene trebalo bi da bude važna lekcija svim parovima.

Ljubav
18:20h Autor:
TRUDNU LJUBICU IZ ARILJA SVEKRVA JE IZBACILA IZ KUĆE: A njen muž Milan je odmah podržao majku zbog ŠOKANTNOG RAZLOGA
Kako je ženu iz Arilja uhvatila svekrva u prevari?, Foto: Shutterstock

Ljubica iz Arilja je skupila hrabrosti i ispričala kako i zašto je uništila brak sa Milanom, kojeg je toliko volela. Njena priča je odličan primer svim muškarcima i ženama koje pomisle da prevare svog partnera, radi kratkotrajne zabave, jer nekada takav potez može imati pogubne posledice. Danas se gorko kaje zbog svega što je uradila i ima samo želju da joj oproste ljudi koje je povredila.

Prenosimo vam njenu ispovest u celosti:

"Moje ime je Ljubica i živela sam u malom seoskom mestu, okružena tajnama, skandalima i greškama koje su obeležile moj život.

U trudnoći sam doživela najveći šok kada me je svekrva izbacila iz kuće. Taj udarac je bio težak, ali nije bio jedini teret koji sam nosila na svojim ramenima. Godinama sam varala svog voljenog muža Milana, a činjenica da je ceo naš kraj znao za moju nevernost, osim njega, donela mi je duboku tugu i osećaj krivice.

Zabrinuta žena, Zabrinuta, Uplakana žena, Tužna žena, Tužna devojka
foto: Shutterstock

Milan i ja smo dugo godina pokušavali da dobijemo decu. Deset godina mukotrpnih i neuspešnih pokušaja. Svakim danom sam postajala sve očajnija, čežnjiva za malim bićem koje bi nosilo našu ljubavnu priču dalje. Bio je to teret koji mi je teško pao, a osećala sam se nemoćnom i izgubljenom.

U trenucima najveće tuge, upoznala sam Zlatka, našeg komšiju. On je postao moja uteha, mesto na kojem sam privremeno nalazila sreću. Ali u tom trenutku nisam shvatala koliko će te odluke koje sam donela na osnovu očaja i slabosti, izmeniti tok mog života.

Jednog kobnog dana, zaboravila sam da isključim svoj Fejsbuk nalog, a svekrva je pročitala prepisku između Zlatka i mene. Bila sam u četvrtom mesecu trudnoće sa Zlatkovim detetom. U poruci sam mu napisala: "Trudna sam. Nosim tvoje dete, ostaću kod Milana dok ne završiš opremanje kuće. Odave mi je lakše da idem na posao." Njegov odgovor je bio hladan i sebičan: "Oguli ga za lovu dok se ne snađemo."

Taj trenutak je bio prekretnica u mom životu. Shvatila sam koliko sam ogrešila o Milana i koliko sam narušila temelje našeg braka. Bio je to trenutak u kojem sam se suočila sa sopstvenom greškom i saznanjem da sam izneverila ljubav i poverenje osobe koju sam najviše volela.

Vreme je prolazilo, a ja sam pretrpela gubitak bebe koju sam nosila. Veza sa Zlatkom je postajala sve gora, puna toksičnosti i bola. Sve što sam gradila na lažima i prevari je počelo da se raspada. Tada sam shvatila da je karma ili možda Božja kazna zaista stigla do mene. Ali iz te tuge i kajanja, iznikla je spoznaja o sopstvenim greškama.

Majka i ćerka, snaja i svekrva, svekrva i snaja, svekrva, snaja, svađa
foto: Shutterstock

Danas, kada pišem ovo pismo ispovesti, nadam se da će moj primer biti drugima za nauk. Shvatila sam svoje slabosti i koliko sam bila očajna da popunim prazninu u svom životu. Ali takođe sam shvatila i važnost iskrenosti, vernosti i poštovanja u ljubavi. Moja priča je svedočanstvo o tome kako ljudska priroda može biti sklonija greškama, ali i sposobna za samorefleksiju, kajanje i ispravljanje.

Moja želja je da ova priča bude putokaz drugima, da izbegnu iste greške koje sam ja napravila. Neka moje iskustvo bude opomena o važnosti ispravnog odlučivanja, održavanja moralnih vrednosti i brizi o onima koje volimo. Možda će moja priča nekome pomoći da se suoči sa svojim greškama, oprosti sebi i krene napred ka boljem i ispunjenijem životu", rekla je za Najženu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs