"VELIKE RAZLIKE U GODINAMA SU TRADICIJA MOJE PORODICE": Počeli smo da živimo zajedno iste noći kada smo se i upoznali

Tada je imala 18 a ja 44 godine i bio sam razveden ali sam je osvojio iste noći i odma smo započeli zajednički život.

Ljubav
15:05h Autor:
"VELIKE RAZLIKE U GODINAMA SU TRADICIJA MOJE PORODICE": Počeli smo da živimo zajedno iste noći kada smo se i upoznali
Ljubavna priča Bočelija i Veronike, Foto: Profimedia

Slavni italijanski operski pevač Andrea Bočeli (64) zaljubio se svoju suprugu Veroniku Berti (39) već prilikom prvog susreta, ona mu je danas ujedno i menadžerka.

Ovaj par se venčao 21. marta 2014. godine ali kako je jednom prilikom Bočeli istako, brak je počeo već nakon prvog upoznavanja. Naime, njih dvoje su prisustvovali istoj zabavi 2002. godine a on je tom prilikom pevao svoju ariju Vilinske oči. Veronika je tada imala svega 18. godina a on je bio razveden od svoje prve žene sa kojom je bio u braku deset i godina i ima dva sina.

"Svi su bili tu, bio je to zaista divan trenutak između nas", rekao je on i dodao: "Bio je to najbrži početak ikada jer smo počeli da živimo zajedno iste noći."

Prema njegovim rečima, upravo ta razlika od 25 godina među njima je učinila stvari: „lakšim, a ne težim“.

Andrea Bočeli
foto: Profimedia

Velike razlike u godinama su tradicija u mojoj porodici. To je bio slučaj i sa mojim roditeljima', istakao je. „Takođe, veoma sam religiozan, a razlika u godinama je nešto što često vidite u biblijskim brakovima“, dodao je on.

Njega i Veroniku spaja i muzika o kojoj zajedno razgovaraju, izvode je i slušaju. 2012. godine, iste godine kada su postali roditelji ćerke Virdžinije, zajedno su izveli prelepu interpretaciju ljubavne pesme 'Kualche Stupido'.

Andrea Bočeli
foto: Profimedia

Andrea i Veronika razmenili su zavete 2014. godine u svetilištu Madona di Montenero u Toskani, u Italiji, na drugi rođendan svoje ćerke.

Naravno, kada se dvoje ljudi osećaju kao mi, žele da to krunišu brakom“, rekla je Andrea za Dejli mejl.

Trenutno žive u Toskani i uživaju u devetoj godini braka. Učestvovali su i u prikupljanju novca u borbi protiv korona virusa preko Fondacije Andrea Bočeli, prenosi Story.hr

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs