"POČUPA MI KOSU, UBODE ME U OKO, STALNO MU VRAĆAM RUKU" Srpkinja opisala kako izgleda muškarac koji je loš u krevetu

Jedna Srpkinja na Tviteru je pokrenula lavinu komentara nakon što je objasnila kako izgleda muškarac koji je loš u krevetu.

Ljubav
12:37h Autor:
"POČUPA MI KOSU, UBODE ME U OKO, STALNO MU VRAĆAM RUKU" Srpkinja opisala kako izgleda muškarac koji je loš u krevetu
Srpkinja otkrila kako izgleda muškarac koji je loš u krevetu, Foto: Profimedia / Périg MORISSE / Panthermedia /

Postoji razlika između dobrog i lošeg se*sa i nema sumnje da pamtimo dobar onaj koji je bio sjajan, ali isto tako u sećanju nam i te kako ostaje i onaj loš. Upravo pitanje loših intimnih odnosa pokrenulo je lavinu komentara i reakcija među Srbima na Tviteru.

Naime, jedan muškarac pitao je žene šta za njih znači loš se*s, odnosno kako izgleda to kada muškarac ne briljira tokom intimnih odnosa.

"Pitanje za devojke, kako to muškarac loše je*e, šta to znači, kako se to ponaša loš je*ač u krevetu", postavio je pitanje korisnik Tvitera, a odgovor koji je usledio izazvao je urnebesne reakcije.

Bilo je žena koje su jasno opisale šta je to što im smeta, odnosno nedostaje, ali tvit jedne korisnice će se verovatno danima prepričavati.

"Čim legne kreće "u centar" nema pripreme ni poljubca, nogo balavi, stalno ponavlja "jel sad, jel sad", par puta uđe pa stane bleji nešto, trlja negde visoko ili nisko iako mu stalno vraćam ruku gde treba, počupa mi svu kosu ubode me u oko, svrši i pita jel i tebi bilo dobro", odgovorila je jedna korisnica, a njen tvit je nasmejao mnoge i izazvao urnebesne komentare.

"Ovo je jedan od najjačih odgovora", "Ovaj tvit će me oterati u grobinu", "Hahahha kraljice, znači teške traume od ovakvih", "Valjam se od smeha već 10 minuta", "Ulepša mi dan"... samo su neki od komentara na račun tvita ove korisnice.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs