NAJLEPŠA ŽENA SVETA IMALA JE LJUBAVNI ŽIVOT ISPUNJEN DEBAKLIMA: A onda je upoznala njega na poslu i počela da ŽIVI BAJKU

Kako se verila Nikol Šerzinger je glavna tema svetskih medija, a prizor je zaista bio nestvaran!

Ljubav
14:05h Autor:
NAJLEPŠA ŽENA SVETA IMALA JE LJUBAVNI ŽIVOT ISPUNJEN DEBAKLIMA: A onda je upoznala njega na poslu i počela da ŽIVI BAJKU
Kako se verila Nikol Šerzinger?, Foto: Printscreen Instagram - nicolescherzinger

Brojne tračeve o raskidu i krahu ljubavi demantovali su na najlepši mogući način! Naime, kao bomba odjeknula je vest da se zanosna pevačica Nikol Šerzinger (44) verila za svog partnera, bivšeg ragbistu Tom Evansoma (38), nakon dve godine veze. Iako Nikol vazi da jednu od najzgodnijih dama na svetskoj javnoj sceni koja pleni izgledoM, harizmom i seksepilom, do sada nikako nije imala sreće u izboru sauputnika.

Prethodnih godina doživljavala je razne ljubavne debakle, počev od burne i duge veze sa sa vozačem Formule 1, Luisom Hamiltonom, do romanse sa teniserom Grigorom Dimitrovim. Međutim, svi ti bolni raskidi i skandali su pali u zaborv kada se u njenom životu pojavio ovaj sportisa i muzičar.

Na njihovu prvu godišnjicu veze Tom je Nikol posvetio prelepe reči: „U godini koja je bila ispunjena s toliko neizvesnosti, ti si bila moje blistavo svetlo.“

Ona je odmah uzvratila: „Ti si moja stena. Zahvaljujem Bogu na tebi svaki dan. Mnogo te volim.“

Nikol Šerzinger se sada oglasila na društvenim mrežama podelivši fotografije sa verenikom Tomom na plaži, gde ju je pitao da se uda za njega.

„Rekla sam da“, napisala je u opisu svoje fotografije, koja je brzo bila preplavljena čestitkama prijatelja i obožavalaca. Odmah nakon nje jei Tomas podelio iste slike uz reči: „Moje zauvek“.

Romantični snimak na kojem se grle, dok na ruci pevačice sija verenički prsten, je mnoge ljude raznežio, a mogu se čuti komentari da "baš deluju zaljubljeno".

Izvori bliski paru su za Page Six rekli kako su već duže vreme pričali o njihovoj budućnosti.

1 / 7 Foto: Sebastian Gabsch / imago stock&people / Profimedia

- Uzbuđena je što je sve napokon postala stvarnost. Na sedmom nebu je - rekao je izvor.

Nikol i Tom su svoju vezu ozvaničili u januaru 2020. godine, iako se o njihovoj romansi šuškalo i ranije. Upoznali su se na X Factor-u za poznate ličnosti 2019. godine, kada se Tom takmičio u bendu, a Nikol je bila u žiriju. Varnice su se osetile već pri prvom susretu, a hemija između njih postajala je sve veća i veća kroz takmičenje. Kada su obelaodalini vest o veridbi, brojni fanovi su im uputili prelepe reči podrške, ističući da su prelep par.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs