šok!

NOVAKOV "BRAT" SMUVAO JE UBEDLJIVO NAJLEPŠU ŽENU NA SVETU: Važio za velikog ženskaroša, pa ga ova fatalna dama SMIRILA

Grigor Dimitrov, kako stvari stoje, uspeo je da smuva jednu od najlepših žena svih vremena, a u medijima je jedna slika pokrenula lavinu komentara.

Šuška se
13:23h Autor:
NOVAKOV "BRAT" SMUVAO JE UBEDLJIVO NAJLEPŠU ŽENU NA SVETU: Važio za velikog ženskaroša, pa ga ova fatalna dama SMIRILA
Čuveni bugarski teniser osvojio je najlepšu ženu na svetu, Foto: Martin KEEP / AFP / Profimedia

Večiti rivali na terenu i sjajni prijatelji u privatnom životu - Novak Đoković i Grigor Dimitrov susreli su se opet u trećem kolu mastersa u Rimu. Iako je Bugarin i ovoga puta izgubio od našeg teniskog asa, čini se, da mu to i nije toliko teško palo, jer ga je "tešila" jedna od najlepših žena na svetu.

Naime, Dimitrov je potvrdio titulu najvećeg zavodnika među svim teniserima, te njegovom šarmu, čini se, nije odolela ni Rumunska manekenka i glumica Madalina Genena.

O njihovoj vezi je počelo da se šuška još tokom turnira u Madridu, kada je Madalina viđena u loži Grigora. A sada je ovaj zanimljiv par još više rasplamsao glasine, objavivši storije iz istog restorana, na kojima se vidi da zajedno večeraju u Rimu, i to malo nakon što je završen meč sa Đokovićem.

Grigor Dimitrov
foto: Printscreen Instagram / grigordimitrov

Dimitrov je označio na fotografiji damu nestvarne lepote, dok je ona podelila istu uz intrigantu poruku: "Godinu dana kasnije, na istom mestu". Iako do sada nije stigla zvanična potvrda od aktera o navodnoj romansi, obožavaoci širom sveta navijaju sa ovaj par!

Međutim, bugarski teniser je imao i te kako zanimljiv ljubavni život, te je u prošlosti je izlazio i sa Serenom vilijam, Marijom Šarapovom, ali i jednom od najzgodnijih pevačica Nikol Šerzinger, sada je očigledno pao na čari slavne lepotice za koju kažu da je nova Sofija Loren.

Zanimljivo je da se do skoro pisalo o njenoj obnovljenoj romansi sa Leonardom Dikapriom, međutim, čini se da ga je slavna lepotica otkačila zbog Novakovog dobrog druga.

1 / 6 Foto: Mondadori Portfolio / ddp USA / Profimedia

Inače, kada je reč o Madalini, njen ljubavni život nije bio ništa manje buran od Grigorovog. Na popisu njenih bivših ljubavnika našla su se mnoga poznata imena, uključujući Džerarda Batlera, Majkla Fasbendera, Erosa Ramacotija i Leonarda DiKaprija. Iz veze s rumunskim peduzetnikom Mateom Stratanom ima ćerku Šarlot, a ljubila je i Italijana Andrea Kastanjolu od kojeg se nije odvajala do 2021.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs