ŠOK!

"SVAŠTA SE IZDEŠAVALO, MORAO SAM DA SE DISTANCIRAM": Otac Dijane Đoković otkrio veliku PORODIČNU TAJNU

Otac Dijane Đoković Zdenko Žagar iskreno je progovorio porodičnim tajnama.

Porodica
22:54h Autor:
"SVAŠTA SE IZDEŠAVALO, MORAO SAM DA SE DISTANCIRAM": Otac Dijane Đoković otkrio veliku PORODIČNU TAJNU
Otac Dijane Đoković otkrio porodičnu tajnu, Foto: ATA Images

Otac Dijane Đoković Zdenko Žagar živi u beogradskom naselju Čukarica i otkako mu je preminula druga supruga 2017. godine, ističe da je vrlo usamljen. Jednom prilikom se oglasio za medije i naglasio kako bi voleo da više viđa svoje najmilije, ali i da njegova porodica ne voli da on daje izjave.

Dijana Đoković, Sandra Terzić
foto: ATA Images

‒ Ja bih rado pristao, ali porodica mi brani da se oglašavam. Ne znam šta im smeta kad sve pričam lepo i kažem onako kako jeste, ali mi oni ne dozvoljavaju. Jako su se naljutili na mene – ispričao je Zdenko jednom pilikom za Skandal, čija je ćerka rodila svetskog šampiona u tenisu.

Novak Đoković
foto: Dubreuil Corinne/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Živi sam, te je rekao da mu svako društvo dobro dođe.

Ovde nema nikog osim mene, knjiga i fotografija na zidu. Deca su otišla na svoju stranu. Od prve supruge, Dijanine majke, sam se razveo, a druga supruga živela je sa mnom, ali je preminula 2017. godine. Od tada sam sam. Zbog toga mi svako društvo prija – ispričao je deda Novaka Đokovića i dodao svojevremeno i dodao:

Po nacionalnosti sam Hrvat, rođen sam u Vinkovcima. Moja bivša supruga, Novakova baba, takođe je rođena u istom mestu. Tamo smo se i upoznali. Bili smo oficiri koji su došli na službu. Ja sam došao u Beograd, a ona je još pohađala školu, pa smo se posle, kad mi se pridružila, venčali. Tako se rodila Dijana, pa Sanda – objašnjavao je Zdenko.

1 / 5 Foto: Profimedia

Ne krije da upravi ćerka Dijana nikako nije mogla da mi oprosti što se razveo od njene majke.

‒ Svašta se izdešavalo u našim porodičnim odnosima. Nisam mnogo učestvovao u Novakovom odrastanju. Pre nego što je rođen, ja sam četiri godine bio u Prištini. Bivša supruga i deca živeli su u Beogradu, a ja tamo. Dolazio sam vikendom. Posle sam se razveo, pa sam bio prinuđen da se malo distanciram od porodice. Kontaktirao sam ja sa njima, ali to nije bilo to. Dijana je mene krivila za razvod i to ne može da mi oprosti. Smatram da je za razvod uvek potrebno dvoje. Koliko je muškarac kriv, toliko je i žena kriva. Žao mi je što je sve tako ispalo – zaključio je Žagar.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs