ZAVIRITE U PRIVATNI AVION NOVAKA ĐOKOVIĆA: Sinonim je za vrhunski komfor, a opremljen je poput najluksuznijeg stana

U nastavku teksta pogledajte kako izgleda unutrašnjost privatnog aviona koji poseduje Novak Đoković.

Celebrities
Autor:
ZAVIRITE U PRIVATNI AVION NOVAKA ĐOKOVIĆA: Sinonim je za vrhunski komfor, a opremljen je poput najluksuznijeg stana
Kako izgleda privatni avion Novaka Đokovića, Foto: Printscreen/instagram

Novak Đoković poseduje veliki broj luksuznih nekretnina širom Srbije, kao i celog sveta, a često u veoma kratkom roku mora da ode od tačke A do tačke B.

Profesionalne obaveze i česti turniri često ne dozvoljavaju da provodite sate i sate po aerodromima, te je iz tog razloga privatni avion najbolje rešenje.

Međutim, iako Novak lako sebi može da priušti letelicu, a podsetimo, pre izvesnog vremena je i jedan avion domaće aviokompanije dobio ime po njemu, teniser ipak nema avion u svom posedu, ali ga redovno iznajmljuje.

Zbog čestih turnira Novak često putuje
Zbog čestih turnira Novak često putuje foto: Profimedia

Naime, Đoković se bez problema oslanja već duže vreme na usluge kompanije "NetJets" koja mu obezbeđuje poseban prevoz, te se na neki način može reći da ga u neku ruku i poseduje jer je luksuzna letelica u potpunosti prilagođena njegovim potrebama, a unutrašnjost pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

1 / 5 Foto: Printscreen/instagram

Pored modernog dizajna i komfora koji je obezbeđen putnicima, avion je opremljen i brzim internetom ali i kutkom sa zabavnim sadržajem, što je veoma korisno kada su u pitanju dugi, prekookeanski letovi.

- Sport kojim se bavim podrazumeva neprestana putovanja. Ali, kompanija mi maksimalno izlazi u susret i uvek na vreme stignem na destinaciju - rekao je jednom prilikom Đoković.

Da Novakov slučaj nije usamljen, svedoči i to što usluge pomenute kompanije koristi i jedan od njegovih najvećih rivala, Rodžer Federer.

Ipak, ne bi nas iznenadilo i da Novak u jednom trenutku "preseče" i kupi sebi jednu ovakvu letelicu, s obzirom da nije tajna da je samo u nekretnine i slično uložio oko 30 miliona dolara.

Pored stanova u Majamiju, Monte Karlu, Njujorku, Tivtu... teniser je veoma ponosan na luksuznu vilu u Marbelji, za koju je, po pisanju stranih medija, izdvojio čak 10 miliona dolara. Najpre ju je iznajmljivao, da bi se u nju preselio tokom 2020. godine, gde je i proveo najveći deo karantina. Đoković planira i da mu upravo u Marbelji bude i stalna rezidencija tokom teniske sezone, a ne Monte Karlo kao što je to prethodno bio slučaj.

Novakova vila u Marbelji
Novakova vila u Marbelji foto: Printscreen Youtube / Top-News
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs