ŠTA SE DESI KAD MUŠKARAC PREVARI SUPRUGU? Karma to odradi na svoj način i na kraju nastaje HAOS

Šta se dešava muškarcu ako prevari ženu? On zapravo ponizi sebe, a evo i na koji način.

Ljubav
14:55h Autor:
ŠTA SE DESI KAD MUŠKARAC PREVARI SUPRUGU? Karma to odradi na svoj način i na kraju nastaje HAOS
Šta se dešava muškarcu ako prevari ženu, Foto: Shutterstock

Nažalost, preljube su danas postale sve učestalije, dok su uglavnom muškarci etiketirani kao preljubnici. Međutim, ova pojava nije ništa novo, ako se osvrnemo na istoriju, možemo videti da je i ranije bilo sličnih situacija kao danas.

Među poznatim preljubnicima našli su se akademik Landau koji je imao brojne afere sa raznim ženama, a išao je toliko daleko da ih je čak vodio kući pred svoju suprugu.

Car Aleksandar II je mnogo učinio za otadžbinu. Ali je svoju ljubavnicu takođe smestio pored svoje dece upravo u palatu, iznad odaja njegove supruge. Puškin je voleo da, dolazeći iz "vesele kuće", podeli utiske sa suprugom i ispriča sa kim i kako je tamo proveo vreme.

Par, Ljubav
foto: Shutterstock

Ono što je posebno zanimljivo jeste da je svakog od njih stigla karma, međutim, uz svakog od njih bila je supruga i u dobru i u zlu, uprkos njihovim neverstvima.

Akademika Laundaua je tada pregazio automobil i postao nemoćni invalid. Njegova supruga se, naravno, brinula o njemu. Šta još? Aleksandra II ubili su teroristi, noge mu je odnela bomba, pa ni ljubavnicu nije pozvao da se oprosti kada je umirao, ali zato suprugu jeste. Puškin je takođe umro na rukama svoje žene nakon smrtonosnog dvoboja ... I može se navesti mnogo takvih primera.

Svojim ponašanjem naneli su veliku nepravdu svojim suprugama i mnogo ih povredili. A one, one su uvek ponosno stajale uz njih i čuvale im leđa. Jer, iza svagog uspešnog muškarca, stoji žena!

Poenta je u tome što su ponižavali svoje žene. Spuštali na najniži nivo. Žena je prestala da bude prijatelj, verni partner, drugarica i podrška.

A čovek se osudio na usamljenost, onaj momenat kada je odlučio da poniži sebi najbližu osobu.

Kad muškarac uradi ovo, on više nije oženjen, on je samac, bez obzira što je žena pored njega. Usamljen znači ranjiv. To znači da može biti napadnut ili prevaren, povređen. Bori se jedan na jedan sa neprijateljima. A mogao je imati pravog prijatelja! Ništa ne zamenjuje stvarnu žensku podršku, lukavost, intuiciju, sposobnost da vide znakove i osete ljude.

Zbog toga pravi uspešni ljudi neguju i poštuju svoju ženu. Ovo je njihov pravi prijatelj, a ne samo supruga ili ljubavnica. Ponižavajući drugog, ponižavate i slabite sebe, na radost svojih neprijatelja. I postajete usamljeni, bespomoćni i slabi. Poštovanje žene je ključ uspeha i dugog života. A uvrediti ženu nije teško. A kad to uradite, tek tada možete izgubiti sve....

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs