"IMALI SMO KOLIBU ZA SE*S, U NJU SMO ODLAZILI ČAK I KADA SU DECA BILA SA NAMA": Radila je sve što je mogla da ga zadrži

Pol Njumen i Džoan Vudvard su važili za najidealniji par u Holivudu, mada je istina bila daleko od toga

Ljubav
Autor:
"IMALI SMO KOLIBU ZA SE*S, U NJU SMO ODLAZILI ČAK I KADA SU DECA BILA SA NAMA": Radila je sve što je mogla da ga zadrži
Pol Njumen, Foto: IFA Film / United Archives / Profimedia

Svi skoro napamet znamo odgovor Pola Njumena, kada su ga pitali koja je tajna njegovog savršenog braka sa Džoan Vudvard:

"Ako imam šniclu kod kuće, zašto bih išao na hamburger? Ljudi ostaju u braku jer žele, a ne zato što su vrata zaključana."

Istina je da je Džoan mrzela tu njegovu, sada već legendarnu rečenicu. Pričalo se da se zbog nje osećala kao "komad mesa", ali možda ju je najviše bolelo to što je znala jednu gorku istinu: Ako je ona uspela da Pola preotme od njegove prve žene Džeki Vit, možda će neka mlađa uspeti da njenog muža preotme od nje?!

Pol Njumen
foto: Profimedia

I to se na kraju i desilo. Bila je to najgore čuvana tajna u Holivudu.. Biograf Šon Levi je otkrio da je Njumen imao 18-mesečnu aferu za zgodnom novinarkom po imenu Nensi Bejkon. Desilo se kada ga je intervjuisala i to se nastavilo u narednih godinu dana...

Kada su se u štampi pojavile glasine, Njumen i Džoan su objavili oglas od pola stranice u LA Tajmsu u kojem su sve demantovali – ali je Bejkon potvrdila da je sve istina i nazvala je njihovu aferu „najgore čuvanom tajnom u Holivudu“.

Jednom preljubnik, uvek preljubnik. Godine su prošle, a afera je gurnuta "pod tepih"..

Pol Njumen
foto: Profimedia

Pol se svima hvalio kako je bio "seksualno uspavan" sve dok u njegov život nije došla Džoan.

"Džoan je učinila da se rodim kao seksualno stvorenje. Ostavljali smo trag požude svuda okolo. Po hotelima, javnim parkovima, iznajmljenim automobilima," ispričao je glumac govoreći i o tome kako je Džoan preuredila njihovu spavaću sobu:

"Zovem je "Koliba za je**nje". Uradila je to s takvom ljubavlju i oduševljenjem. Čak i kad bi mi došla deca, mi bismo nekoliko noći nedeljno odlazili u Kolibu za je**nje, bili intimni, bučni i nepristojni."

Pol Njumen
foto: Profimedia

Njegova deca su tvrdila da je Pol bio "funkcionalni alkoholičar". Nikad nije kasnio, nije izgledao loše u javnosti, a opet - uvek je bio blago alkoholisan.

Umro je od raka pluća 2008. godine, a javnost je za njegovu bolest saznala samo par meseci pre nego je zauvek otišao. Džoan se povukla iz javnosti posle Polove smrti, ubrzo se razbolela od Alchajmera. Danas ima 92 godine i ničeg se ne seća.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs