NEODOLJIVA!

SUPRUGA MILANA KALINIĆA JE VANSERIJSKA LEPOTICA: 16 godina su zajedno, a od njenih slika u bikniju staje pamet

Milan Kalinić i njegova Sandra u braku su 17 godina, a tajna srećne bračne zajendice je u domu Kalinić poznat - to je smeh

Ljubav
Autor:
SUPRUGA MILANA KALINIĆA JE VANSERIJSKA LEPOTICA: 16 godina su zajedno, a od njenih slika u bikniju staje pamet
Foto: Printscreen/Instagram

Milan Kalinić (49) nikad nije krio ponos što pored sebe ima ženu kao što je Sandra. Nakon 17 godina braka, ovaj par zna da je smeh najbolji saveznik sreći i skladu:

"Pitaju me šta je tajna. Evo ovo, kad se posle 16 godina sa vama i dalje ovako smeje. To je TAJNA," napisao je glumac i voditelja ispod fotografije na kojoj grli svoju nasmejanu suprugu.

Međutim, malo ko zna da su Sandra i Milan 2014. godine prolazili kroz veliku bračnu krizu.

Naime, kada su mediji pre sedam godina preneli da Sandra Milana vara sa vlasnikom jednog beogradskog kluba, glumac i voditelj, koji svoju ženu obožava i kojoj bezrezervno veruje, tada je postupio kao pravi džentlmen i zauzeo se da odbrani svoju suprugu i njihov brak.

"Glupo mi je da mislim na to i da komentarišem. To su budalaštine. Ljudi su ljubomorni na naš brak i pišu gluposti. Veću budalaštinu u svom životu nisam pročitao," govorio je tada za "Kurir" on.

Sandra je sa druge strane suprugu uzvratila podršku i dala mu snagu, kada je 2015. godine izazvao saobraćajnu nesreću.

Iako je njihov odnos prolazio kroz veliku krizu, uspeli su da prebrode nedaće i da svoju ljubavnu priču ojačaju, a sve to kako bi Tei i Vuku pružili pravi primer i toplinu porodičnog doma.

Danas, kada je sve ružno iza njih, Milan o svojoj suprugi govori sa najvećim divljenjem i poštovanjem.

"Kada kažu da je neko zaljubljen kao prvog dana to je laž, to je nemoguće, strast i zaljubljenost vremenom izblede. Sandra i ja smo toliko dugo zajedno i sve više i više uživamo, ali kako vreme prolazi sve smo veći prijatelji, smejemo se još više nego pre i dopunjujemo. To su retke stvari koje mi imamo jer gledajući druge ljude shvatam da su mnogi zajedno samo formalno, ili da su iz nekih razloga izgubili ono 'nešto' i da više nije to to," izjavio je jednom prilikom Milan.

Uprkos tome što su se često mogli čuti zluradi komentari onih koji su ljubomorni na njihov brak, Milan kaže:

1 / 5 Foto: Printscreen/instagram

Godine prolaze, a Milanova supruga Sandra ne mari za njih. Ona uživa u svakom trenutku svog života i često dobija komplimenta na račun izgleda.

"Nema osobe, ajde muškarci, ne bi sigurno pričali meni jer sam joj muž, ali interesantno je kako svaka žena, žene koje fenomenalno izgledaju, kako se oduševljavaju i dive mojoj ženi. Ali meni to ne treba niko da kaže, ja gde god da se pojavim sa Sandrom, koliko god tu ima prelepih žena, moja Sandra je ili najlepša ili među dve, tri najlepše, ja sam subjektivan, stvarno je tako," bio je iskren voditelj.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs