KO JE DEČKO TAMARE KALINIĆ: Uspešan biznismen, čovek koji godinama čuva njeno srce i zbog kojeg se preselila u Francusku

Tamara je odlučila da svima pokaže svog momka. U pitanju je Filipo Testa sa kojim je influenserka dugi niz godina u vezi

Ljubav
Autor:
KO JE DEČKO TAMARE KALINIĆ: Uspešan biznismen, čovek koji godinama čuva njeno srce i zbog kojeg se preselila u Francusku
Foto: Profimedia

Nedavno smo pisali o počecima Tamare Kalinić u svetu mode, a danas vam donosimo priču o njenom ljubavnom životu.

Dugo se spekulisalo ko je dečko Tamare Kalinić? Oko "misterioznog lika" ispredale su se razne priče, jer ga influenserka nikad nije pokazala na svojim fotografijama. Međutim i to se promenilo.

Sada je Tamra odlučila da pokaže svetu da se zabavlja sa Filipom Testom.

"Često nas možete sresti zajedno", rekla je kao odgovor na pitanje zašto ga do sada nije pokazala javnosti. Influenserka je objasnila da on nije javna ličnost, te da on ima svoj, a ona svoj posao i da nije htela da meša "posao i zadovoljstvo."

"Ko zna, možda ću jednog dana podeliti fotografiju sa njim, ali ne vidim zašto bih morala to da radim sad. Srećna sam ovako kako je!" objasnila je influenserka, međutim, očigledno je konačno došao taj trenutak, a Tamara je u jednom reels-u podelila brojne zajedničke trenutke.

Biznismen Filipo Testa velika joj je podrška, a kako je i sama istakla, upravo on je bio uz nju u nekim najtežim trenucima, kao što je, primera radi, bila pljačka u kojoj je ostala bez vrednih torbi i tašni, kao i nakita.

Podsetimo, Tamara i Filipo u vezi su već nekoliko godina, a zbog njega se i preselila u Francusku. Ipak, nakon pljačke, vratila se nazad u Veliku Britaniju, a potom su život nastavili i u Italiji.

Filipo Testa
foto: Printscreen/Youtube

"Moj dečko je najneverovatnije ljudsko biće koja sam ikada srela. Ljubazan, pun ljubavi, uvek misli na mene, lojalan, zabavan, pristojan, džentlmen, vredan, biznismen", istakla je Tamara za Hello kada je pričala o svom partneru.

Inače, i sam Filipo je u svetu mode. Italijan je i sam izuzetno uspešan, a kako prenose strani mediji, on radi kao menadžer za brend "Balmain" i zarađuje na stotine hiljada evra godišnje. Ipak, online se ne može naći previše informacija o njegovom životu.

Kada pogledate fotografije na njegovom profilu, uglavnom su u crno-belom fazonu, sa obaveznim hashtagom #offwhite.

1 / 8 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs