Ne odugovlačite

Raskid je neizbežan: 4 znaka da vašoj vezi nema spasa!

Ako ste ambiciozan par, to u većini slučajeva znači da će veza i ljubav uvek biti na drugom mestu
Ljubav i zavođenje
09:02h Autor:
Raskid je neizbežan: 4 znaka da vašoj vezi nema spasa!
Foto: Thinkstock

Neki parovi su pravi srećnici pa uspevaju da prebrode probleme bez obzira koliko su oni komplikovani! Međutim, za većinu ljudi ove 4 situacije su, nažalost, neizdžive i znak da je ipak bolje krenuti dalje različitim putevima.

Veza na daljinu

Nijedna veza na daljinu nije laka, ali ni poželjna. Ukoliko ne znate kada će se situacija promeniti i konačno biti na jednom mestu, a ljubav stoji između vas, situacija je gotovo neizdrživa! Zapitatje se: Kako da napravite planove za budućnost, kada nemate pojma kada ćete oboje biti na istom mestu?

Čisto gubljenje vremena - Zašto treba da prestanete da se vraćate istom muškarcu!

Karijera

Iako je ljubav najbitnija, morate od nečega živeti, zar ne? Ako ste ambiciozan par, to u većini slučajeva znači da će veza i ljubav uvek biti na drugom mestu. Da se razumemo, poslovni ciljevi nisu loši, ali će emotivni odnos verovatno trpeti i neko će izvući deblji kraj.

Nekompatibilnosti

Vaš dragi želi decu što pre, ali vi trenutno niste spremni za tako veliku životnu obavezu. Česte prepirke i nezadovoljstvo su zaista neizbežni, jer različiti pogledi na svet kreiraju neizvesnu budućnost ili nikakvu. Zato su šanse za uspeh male, osim ako neko od partnera ne popusti.

7 stvari koje morate proveriti pre braka - Otkrivaju da li imate zajedničku budućnost!

Nesigurnosti

Ovi nedostaci su jedan od glavnih razarača veza. Na primer, sumnjate da vam on uvek nešto radi iza leđa, flertuje sa komšinicom ili se dopisuje sa drugim ženama... Zapamtite, nećete se samo vi umoriti od stalne sumnje, već će i njega iscrpeti činjenica da uvek mora da se opravdava.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs